Şimdi Ara

Telekom ve Vodafone Bayilerinin Faturasızda Zorla Paket Yaptırma Uyanıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'in yeni müşteri kampanyalarından yararlanmak için millet git-gel yapınca faturasız numara taşıma yapanlardan önce istediği paketi sorup siz parasınıda verin hattınız açılınca otomatik tanımlanır diyorlar. Yani bir nevi numara taşıma için ücret almış oluyorlar. Paket istemiyorum deyince numara taşıma yapmıyoruz deyip sıyrılıyorlar işin içinden.

• Öyle yapan bayileri şikayet edin hocam, Allah tan hepsi öyle yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Öyle yapan bayileri şikayet edin hocam, Allah tan hepsi öyle yapmıyor.
    Umursayacaklarını sanmıyorum. Hele ki Vodafone hiç umursamaz. Yedek sim kart ücreti Vodafone'nun sitesinde yazıyor ama bayi kafasına göre ücret alıyor.

Şikayet edince gelen cevap : Bayi istediği fiyatı biçebilir biz karışamayız.

Abi o zaman niye bayilik verip tabelanı kullanmasına izin veriyorsun ? Bayi tutar 5.000 lirada ister yarın öbür gün. Olan senin marka imajına oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 6 Eylül 2020; 13:32:53 >
  • Yedek sim kart başka numara taşıma başka sen bayiye gittiğinde taşıyacak numara taşımama gibi bir lüksleri yok

• Vodafone bayileri faturasıza numara taşıma yapınca 3 ay başka hatta tasiyamiyosunuz diye yalan söylüyor. Bir tanesi bana denk geldi. Dedim sen taşı hattı ben açıldığı gün başka hatta geçerim merak etme. Sonra inatlasti benimle. Müşteri hizmetlerine şikayet ettim. Şimdi aynı bayi tıpış tıpış numara taşıyor faturasıza 👍 Vodafonenun en büyük sorunu bu tarz şeyler

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    3 operatör de bayilerine eleman alırken kısa süreli eğitime tabi tutmalılar bence, müşteriler ile ilişkileri açısından.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.