ama cepaile paketi ile birlikte böyle bişey mümükün mü siz hangi kmpanyayı önerirsiniz_?Yardımcı olursanız çok sevinirim....Bide telsim cepaile hat ne kadar_?
Mümkün olmasını istediğin şey nedir, ben onu anlamadımda, 13 milyon verdiğinde bi tane cep aile hattın olur, ama ben sana cepöğrenci tavsiye edecem, fakat senin nerde nasıl kullancanı bilmediğimden birsey diyemiyorum.
ya ben kız arkadaşımada almayı düşünüyorum.Bana ayda 100 sms yetmiyo.Cepailede sınırsız ya aile içi onda bu cepailenin başka ne gibi avantajları var_?
Cep ailede sınırsız sms gönderebiliyorsun belirlediğin "cep aile" tarifesinde olan 10 kişiye. Başkada bir avantajı yok, birde işte o 10 kişi ile 5 dk 1 kontore konuşuyon.
Cepöğrencide yine belirlediğin 10 kişi ile 5 dk 1 kontore konuşuyon, bütün telsimleri dakikası 1 kontore arıyon, sms ler 1 kontor, ayda 100 kontor yüklersen, 100 sms bedava.
Yani cep aile bireysel görüşmeler, cepöğrencide Telsim genel görüşmeler için ideal.
Haklısın arkadaşım sen cepaile al. Yada avea personel alabiliyorsan al derim.
Avea personelin ne gibi özellikleri war peki_?
Acaba ben şuandaki hali hazırda olan cep öğrenci kampanyasına dahil olan hattımı cep ailye çevirmek istiyorum böyle bişey mümkündür demi arkadaşlar?
Bence olabilir sen yinede en iyisi tesim müşteri hizmetlerini ara
Mümkündür.. Müracaat en yakın cep shop, bi forum dolduruyon, yarım saat sonra işlem tamam
quote:
Orjinalden alıntı: YaYa
Acaba ben şuandaki hali hazırda olan cep öğrenci kampanyasına dahil olan hattımı cep ailye çevirmek istiyorum böyle bişey mümkündür demi arkadaşlar?
Eyvallah arkadaşlar saolun kız arkadaşım gelir gelmez ona yeni bir hat alıcaz ve hem onun hem benim hattı onun numaraya göre cep ailye geçiririz o zaman
Olur zaten bende kız arkadaşıma telsim hat alıcam kendimede sonra cepaile yapıcazzz....Aveadan kurtulcam....
quote:
Orjinalden alıntı: YaYa
Eyvallah arkadaşlar saolun kız arkadaşım gelir gelmez ona yeni bir hat alıcaz ve hem onun hem benim hattı onun numaraya göre cep ailye geçiririz o zaman
Bende telsim cepaile hat almış bulunuyorum düşünceleriniz için teşekkürler hepinize...
walla iyikide almşım şu hattı çok memnunum...
quote:
Orjinalden alıntı: kimi1179
quote:
Orjinalden alıntı: Maximus_16
Bende telsim cepaile hat almış bulunuyorum
aramıza hoşgeldin
aramıza hos geldın haju
hoşbulduk saolun ikinizde
quote:
Orjinalden alıntı: theSINNER
quote:
Orjinalden alıntı: Maximus_16
Bende telsim cepaile hat almış bulunuyorum
aramıza hoşgeldin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme