Bildirim
Telsim in mesaj kampanyası devam edecekmi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telsim bu, MVS yi 3 yıldır, cep aileyi 2 yildir vs. vs. uzattıkca uzatıyor, eminim yarın bigün cebine yine sms gelcek, uzatılmıştır diye, göreceksin...
iyiki varsın cepaile, yoksa napardık... Türkcell incir ağacını dikmişti simdiye ocağımıza... -
sanırım arkadasın bahsettiği olay farklı...
Bu kampanya yeni bir kampanya idi. Baslangıcta 100 kontör düşüyorlardı böylece 1 ay boyunca günde 100 mesaj ücretsiz atabiliryordun oldukca güzel bir kampanya idi. Baya işime yaradı umarım devam ederler ama pek zannetmiyorum.... -
bunu devam ettireceklerini sanmıyorum. ama dediğiniz gibi bütün kampanyaları uzattıkça uzatıyorlar. -
hala bir ses yok yapmayacaklar galiba -
uzaTırLar onLarr bana kaLırsa.. yoksa miLLet teLsimide kuLLanmaz yeni hesapLı hat aramaya geçerLEr -
Malesef Devam etmedi inşallah daha güzel bişeyler çıkarırlar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski telefon numarası bulma
- vefat eden kişinin hattını üzerine alma ücreti
- aradığınız kişi şu anda çağrı kabul etmiyor türk telekom
- tarife baz fiyatı nedir
- vodafone geçebileceğim tarife yok
- yanımda premium nedir
- vodafone superbox fiyat
- turkcell abone sayısı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X