Bildirim
Telsim in mesaj kampanyası devam edecekmi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telsim bu, MVS yi 3 yıldır, cep aileyi 2 yildir vs. vs. uzattıkca uzatıyor, eminim yarın bigün cebine yine sms gelcek, uzatılmıştır diye, göreceksin...
iyiki varsın cepaile, yoksa napardık... Türkcell incir ağacını dikmişti simdiye ocağımıza... -
sanırım arkadasın bahsettiği olay farklı...
Bu kampanya yeni bir kampanya idi. Baslangıcta 100 kontör düşüyorlardı böylece 1 ay boyunca günde 100 mesaj ücretsiz atabiliryordun oldukca güzel bir kampanya idi. Baya işime yaradı umarım devam ederler ama pek zannetmiyorum.... -
bunu devam ettireceklerini sanmıyorum. ama dediğiniz gibi bütün kampanyaları uzattıkça uzatıyorlar. -
hala bir ses yok yapmayacaklar galiba -
uzaTırLar onLarr bana kaLırsa.. yoksa miLLet teLsimide kuLLanmaz yeni hesapLı hat aramaya geçerLEr -
Malesef Devam etmedi inşallah daha güzel bişeyler çıkarırlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X