Şimdi Ara

Temel lise mevzuu Acil Yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler ben garip bir 11.sınıf öğrencisiyim. Öncelikle size kendimi tanıtıp sonra da tavsiye almak istiyorum. Başta da söylediğim gibi 11.sınıf öğrencisiyim ve temel liseye geçme isteğim var başarılı bir öğrenciyim mat fizik kimya geo vs hiçbirine karşı önyargım yok ve yapabiliyorum . ancak ne kadar ders çalışsamda okuldaki hocalara çözemediğim soruları götürdüğümde 40 dereden su getiriyorlar yani bazı hocalar gelmemiş oluyor bazı hocalar başkasının sorusunu çözüyor bazı hocalar sorunu ver 1 2 tenefüs sonra almaya gel diyor vs yoruldum bunlardan. Derslerim güzel işleniyor bunu da belirteyim. Her neyse iyi güzel ben meramımdan da bahsedeyim . Ben bir temel lise ile konuştm fiyatlar bütçeye uygun dersler sınıflar soru çözümleri süper ancak gidiş 40 50 dk beyler açıkçası bu beni bezdiriyor bunu göze alamadım büyük bir vakit kaybı gibi geldi sizce ne yapmalıyım ? siz olsanız ne yapardınız ?

• up
  • sınıf arkadaşlarına çözdür
  • hocam okulda en başarılı benim benim sorumu arkadaşlarım çözemiyor ayrıca önyargılılarda (sen çözemiyorsun ben nasıl çözeyim) gibi
  • Aman ha aman temel liseye felan yazılma ben yazıldım cok pısmanım. Ben fınalın temel lısesıne yazıldım sınav ve bıreye gıden arkadaslarımda var onlarda pısman. Yazılmadan once bırsuru vaatler goz boyamalar felan(boyuyorlarda). Bıze yazılırken aralıkta ygs bıtecek dedıler ama hala ygs ıslıyoruz. 2 ay sayılar 1 ay uslu sayılar ısledık gerısını sen dusun. Ve hocalar sımdıde lys 3 ayda cok rahat yetısır ygs ıyı gecsın o moralle cok ıyı calısırsınız dıyorlar. Her yerde reklamlar felan ama ınan bı b,k yok. Sımdı dıyeceksın ya kesın yapamıyor okula bahane uyduruyor felan dıye ama hayır. Ben okula gıtmeyerek evde teknofem ızleyerek baya yukselttım(oyle dusunuyorum). Ben su an senın yerınde olsam kesınlıkle acıga gecerdım. Soruları kıme sorucam dıyorsan femın web desteklı urunlerı var. Ya da haftada 1 ozel ders alabılırsın. 2-3 gunde farklı arkadaslarınla gez dolas emın ol cok ıyı seyler yaparsın.Kısacası sakın yazılma zaten ordan cıkan ılk mezunları dınle bı ne dedıgımı anlarsın tamamen bos ama koleje paran yeterse kolejlerı dusunebılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi ildesin

• Hocam 12 lerin sorulari sizin sorulardan daha degerli seneye cok rahat sorabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hocalar Acil Yardım !!
    3 yıl önce açıldı
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Askeri tıp çok acil yardım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuqq

Evet beyler ben garip bir 11.sınıf öğrencisiyim. Öncelikle size kendimi tanıtıp sonra da tavsiye almak istiyorum. Başta da söylediğim gibi 11.sınıf öğrencisiyim ve temel liseye geçme isteğim var başarılı bir öğrenciyim mat fizik kimya geo vs hiçbirine karşı önyargım yok ve yapabiliyorum . ancak ne kadar ders çalışsamda okuldaki hocalara çözemediğim soruları götürdüğümde 40 dereden su getiriyorlar yani bazı hocalar gelmemiş oluyor bazı hocalar başkasının sorusunu çözüyor bazı hocalar sorunu ver 1 2 tenefüs sonra almaya gel diyor vs yoruldum bunlardan. Derslerim güzel işleniyor bunu da belirteyim. Her neyse iyi güzel ben meramımdan da bahsedeyim . Ben bir temel lise ile konuştm fiyatlar bütçeye uygun dersler sınıflar soru çözümleri süper ancak gidiş 40 50 dk beyler açıkçası bu beni bezdiriyor bunu göze alamadım büyük bir vakit kaybı gibi geldi sizce ne yapmalıyım ? siz olsanız ne yapardınız ?

Bende finale gidiyorum bizde ise tam tersi konular çok hızlı geçiyor eşitsizlikler gibi bi konunun 1-2 derste bittiğini bilirim.Temel lise pismanliktir arkadaşın dediği gibi şöyle bi algı oluşmasın seviyesi kotu yapamiyor yapamadigi için laf atıyor gibisinden bak dershanede tm1.siyim ama o temel liseye gittiğim her gün için büyük bi üzüntü duyuyorum bunları sana anlatıyorum ki sende ben ve yukarıdaki ayni dertten muzdarip olan arkadaş gibi pişmanlık duyma.Sene başında çok formdaydim Bilkent Hukuk'u istiyorum ama sene başından beri hic bir şey yapamadım ve netlerim Bilkent Hukuk icin uzak ayrica moral olarak sıfırım ve mezuna kalmayı düşünüyorum ama inanıyorum bak açığa gecseydim sene başındaki calışmamı bozmasaydim hedefe şuanda daha yakindim
    Temel liseye gecmemin amacı eksiklerimi kapatirim diye düşünmüştüm ama tam tersi eksiklerim cogaldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuqq

up

Temel lisedeyim pişmanlık hocalara soru soramıyorum ha kayıt olacaksan şimdiden araştır direk bi yere gitme ve paşa paşa sertçe konuş bak benim geleceğimden 1 sene yedi okulum

diceksin ki haftada kaç saat soru çözümü olacak hergün sorumu çözdürebilecek miyim?
    hocalar kafası esince derslere girmemezlik yapıcak mı falan de ben çok çektim hergün kavga ediyorum özel okulumla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.