< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tengricilik dini vs islam dini
-
-
Atalarımız Tengriciymiş.
Video uzun ve açtım ama hepsini izler miyim bilmiyorum.
-
İzlediniz mi hocam video sarıyor. 100yıl önce ateşlenen kıvılcımı bizler atalarımızn yolundan giderek bu süreci tamamlamalıyız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu adam kifayetsiz.
İncilde öyle bir bölüm yok. O bölüm kitab-i mukaddedeste yer alan vahiy bölümüdür. Kur'an'ın aksine birçok kişi tanımaz vahiy kitabını.
Ayrıca Tengri çok tanrılı bir din. Tanrının eşi dostu çocuğu falan var. Nasıl olacakmış tengri?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Bormann -- 16 Ekim 2024; 15:21:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi izledim videoyu. Yukarıda yazan arkadaşın dediğinin aksine, Tengricilik tek tanrılı bir din. Zaten adı üstünde. Eskiden beri de ilgim vardır Tengriciliğe. Atalarımızın inancı olması da bunda bir etken. Zaman içinde içine insani olumsuz katkılar olmuş ama bunlar göçebelikteki etkilenmelerden dolayı olmuş. Özüne bakınca çok güzel bir inanç. Erdemi, ahlakı ve vicdanı esas alıyor diye de video'da belirtilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 17 Ekim 2024; 1:15:30 > -
ben her zaman müslümanım dinimi hiçbir yönden değiştirmem o yüzden tek yol islam.
-
Yol peygamber efendimizin yoludur doğru yol islamdır huzur islamda..
-
Hak yol zeus ve onun elçilerine selam olsun. Kadiri mutlak zeus tüm insanlığın efendisi yaratıcısı ve hesap sorandır. Yanlız ona döneceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X