Bildirim
TERCİH LİSTEM:TIP-DİŞ MF3:15200
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ege diş h.o :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sfa96
Ege diş h.o :)
yani mkü tıp gelmez mi diyorsun gelmezse de sıkıntı yok zaten tüm sene ege dişi istiyordum -
evet arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum -
Erzincan ve RTE tıp niye yazmadın bro
quote:
Orijinalden alıntı: bareth_gale
Erzincan ve RTE tıp niye yazmadın bro
ben aslında tıpı düşünmüyordum ama kendi şehrimin gelme ihtimali var diye yazdım doğu tarafları pek düşünmüyorum. -
Kardeşim tıp doktoru olmak istiyorsan vana kadar yazmalıydın oralarda türkiyenin toprağı türk toprağı.diş hekimliğinde sana başarilar
quote:
Orijinalden alıntı: pasa15li
Kardeşim tıp doktoru olmak istiyorsan vana kadar yazmalıydın oralarda türkiyenin toprağı türk toprağı.diş hekimliğinde sana başarilar
tabii ki de Türk toprağı ama zaten illede tıp olsun diye bir düşünce yok bende.Yani birde izmir insana beni yaz der gibi bakıyor -
Seneye görüşürüz okulda -
İhtimal var ama ege daha yüksek ihtimal :)
bence başa hatay tıpı yazma nerde oturuyorsun fırat filan -
quote:
Orijinalden alıntı: DtHsn
Seneye görüşürüz okulda
inşallah.Etraftakiler hatay gelir diyordu da burda herkes ege deyince şaşırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: karakorsan95
bence başa hatay tıpı yazma nerde oturuyorsun fırat filan
niye hatayı yazma dedin hatay iyidir.hatayda oturuyorum -
suriyeliler filan bende adanadayım kardeşim gittiğimde çok kötü gözüküyor ama evin gibiside yok iyi tercih olmuş senin için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X