< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kıyaslama yaptıkları şenol güneş, terim'in tırnağı olamaz. 2002 dünya kupasında galatasarayın uefa jenerasyonunun, bjk'de yaşadığı 2 şampiyonlukta ise fener ve galatasarayın o 2 sezon bitik durumda olmasının kaymağını yedi.
|
Ali Ece de dün bunu israrla söyledi. Gittim baktim istatistiklere. Sampiyon olduklari sene, Ömer Erdogan'in gol atip cevirdigi sadece 1 (bir) tane mac var. O da Bursaspor'un Antalya'yi 2-1 yendigi mac. Mac 1-1 giderken 77. dakikada Ömer Erdogan gol atmis. O da duran top golü. Gol atildiginda santrafor oynadiginisanmiyorum. Oyuncu degisikliklerine baktim. Orta saha cikmis orta saha girmis. Karambolden bos kaleye ayakla atilan bir gol. Uzun boylu olmasiyla, hava topu hakimiyetiyle falan ilgisi yok.
http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/goller/2009-2010/28/bursaspor/omer-erdogan-2848 Son dakiklarda doldur bosalta dönüldügünde dogal olarak uzun oyuncular ceza sahasina girer. Bu her macta oluyor. Yeri geliyor kaleci bile gidiyor. Ama 2 hücumcu cikarip, 2 stoperi santrafora koyan bir teknik direktörü ilk defa gördüm. Ve bunu son saniyelerde doldur bosalt oynamak icin yapmadi. Baya baya taktik icabi yapti ve macin sonuna kadar disiplinli futbol oynadik. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahya Yahya -- 7 Ekim 2018; 9:53:9 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|