Şimdi Ara

Terim'in Taktik Zekası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalya maçında takımın en skorer adamlarını kanatlarını çıkartıp, Maicon ve Donk'u alıp forvete koyuyor, 2 tane stoperi santrafor oynatıyor. Forvet sıkıntısını 2 stoperle çift forvet oynatarak çözen kaç tane td var ?. Adamın yaptıklarını FM'de yapmaya cesaret edemezsin.
    Gaz maz hikaye Terim taktik zekası çok yüksek bir teknik direktör, forvetsiz stopersiz ŞL'de Lokomotif'i 3'ledi, Sinan kazması azıcık estetik olsa Porto'yu da 3'leyecekti. Aldığı 7 şampiyonluk, Uefa kupası, Fiorentina'yı kupa finalinr çıkartıp ligde ilk 3'e sokması falan gazla mazla olacak iş değil, adam taktik zeka. Zamanında hakkında kötü şeyler söylemiştim hepsini bir bir yediriyor bana.
    Bu adam Galatasaray'ın başındayken ligde başka bir takımın şampiyon olma ihtimali falan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ali Ece de dün bunu israrla söyledi. Gittim baktim istatistiklere. Sampiyon olduklari sene, Ömer Erdogan'in gol atip cevirdigi sadece 1 (bir) tane mac var. O da Bursaspor'un Antalya'yi 2-1 yendigi mac. Mac 1-1 giderken 77. dakikada Ömer Erdogan gol atmis. O da duran top golü. Gol atildiginda santrafor oynadiginisanmiyorum. Oyuncu degisikliklerine baktim. Orta saha cikmis orta saha girmis. Karambolden bos kaleye ayakla atilan bir gol. Uzun boylu olmasiyla, hava topu hakimiyetiyle falan ilgisi yok.

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/goller/2009-2010/28/bursaspor/omer-erdogan-2848

Son dakiklarda doldur bosalta dönüldügünde dogal olarak uzun oyuncular ceza sahasina girer. Bu her macta oluyor. Yeri geliyor kaleci bile gidiyor. Ama 2 hücumcu cikarip, 2 stoperi santrafora koyan bir teknik direktörü ilk defa gördüm. Ve bunu son saniyelerde doldur bosalt oynamak icin yapmadi. Baya baya taktik icabi yapti ve macin sonuna kadar disiplinli futbol oynadik.
  • Kıyaslama yaptıkları şenol güneş, terim'in tırnağı olamaz. 2002 dünya kupasında galatasarayın uefa jenerasyonunun, bjk'de yaşadığı 2 şampiyonlukta ise fener ve galatasarayın o 2 sezon bitik durumda olmasının kaymağını yedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahya Yahya -- 7 Ekim 2018; 9:53:9 >
  • Şenol'dan gördü onu
  • bursanin sampiyon oldugu sene ertugrul saglam ne yapmis bakin. taktik deha gorun

son dakikalarda hep omer erdogan ile gol atti.
  • Bu her zaman tutmaz sanki ilk defa yapılıyor başkaları yapmamış gibi yazıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşün daha 24 saat geçmemiş adamlar hala anlamamış terimin ne yaptığını

adam sahada 2 stoper 2 dos varken ileri uçtan 2 adam çıkartıp yandan 2 stoper daha soktu

ya burda fatih terimimi açıklıyacaz millete saçma sapan konu açmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • donk o kafayı atmasa aynı kişi forvetler çıkarılıp bunlar mı alınır diye hayıflanacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

https://www.youtube.com/watch?v=n8s9n3z_S18
    Yarın ben yoğum omurga ameliyatı olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• wolverhampton manu maçı 2. yarı fellaini full forvet oynadı adamı 2 kişi tutuyodu belki o maçı izlemiştir.
  • Kazanan her zaman haklıdır. Kaybetseydi eleştirilirdi, kazandı övülüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O gol olmasaydı terimin taktik zekasindan şüphe ederdiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

bursanin sampiyon oldugu sene ertugrul saglam ne yapmis bakin. taktik deha gorun

Keşke son cümlenin altına Ali Ece'nin yorumu olduğunu da yazsaydın.

Ekşi'de bir laf vardır. Eksik yazayım ya da tamamen aynısını yazmıyım da, benim yorumum sansınlar diye. Senin yorum da tam öyle olmuş. Çünkü asıl yazılması gereken Zapotocny'i yazmamışsın. Ali Ece ilk onu söylemişti çünkü.
  • quote:

bursanin sampiyon oldugu sene ertugrul saglam ne yapmis bakin. taktik deha gorun

rezilmisiniz arkadaş kendi yorumunuz degil cocuksunuz diyecem yaşınızd vardır ne garipsiniz çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

Keşke son cümlenin altına Ali Ece'nin yorumu olduğunu da yazsaydın.

Ekşi'de bir laf vardır. Eksik yazayım ya da tamamen aynısını yazmıyım da, benim yorumum sansınlar diye. Senin yorum da tam öyle olmuş. Çünkü asıl yazılması gereken Zapotocny'i yazmamışsın. Ali Ece ilk onu söylemişti çünkü.

Alıntıları Göster
    kimsenin yorumunu izlemeden yazdim. oyle spor programlari izleyen okuyan biri degilim

o sezonu izleyen herkes bu yorumu yapabilir.

ayrica merak ettim, ne zaman yapmis o yorumu

• quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

rezilmisiniz arkadaş kendi yorumunuz degil cocuksunuz diyecem yaşınızd vardır ne garipsiniz çözemedim

Alıntıları Göster
    ayni cevap sana da gelsin

kimsenin yorumunu izlemeden yazdim. oyle spor programlari izleyen okuyan biri degilim

• quote:

Alıntıları Göster
    7:34'ten sonrası

• Özge Gürel kullanıcısına yanıt
    dedigim gibi yasi yeten, o sezonlari izleyen herkes o yorumu yapar. o sezon zapotocny daha cok kornerlerde etkiliydi. ama omer erdogan macin son anlarinda gol aramak icin hep ileride olur, kafa toplari indirirdi.

bu arada benim tvde tivibuspor da yok oyle yorum dinleyecek adam da degilim. kendi zekam bana yeter
  • şaka mısınız siz forvette hava hakimiyeti olmayan sinan a sezon rekoru kırdırıp 85dk paso orta açtırıp maçı veriyordu, tamamen şansa alınan galibiyeti kendiside sizin gibi şapkadan tavşan çıkardım zannettiği için asla deplasman oyunu sorununu çözemeyecek
    umarım bu bala galibiyetlerden arada almaya devam edip içeride en azından iyi oynamaya başlarız bir an önce
  • quote:

Ali Ece de dün bunu israrla söyledi. Gittim baktim istatistiklere. Sampiyon olduklari sene, Ömer Erdogan'in gol atip cevirdigi sadece 1 (bir) tane mac var. O da Bursaspor'un Antalya'yi 2-1 yendigi mac. Mac 1-1 giderken 77. dakikada Ömer Erdogan gol atmis. O da duran top golü. Gol atildiginda santrafor oynadiginisanmiyorum. Oyuncu degisikliklerine baktim. Orta saha cikmis orta saha girmis. Karambolden bos kaleye ayakla atilan bir gol. Uzun boylu olmasiyla, hava topu hakimiyetiyle falan ilgisi yok.

tr.beinsports.com
    2009/2010 Bursaspor-M.P. Antalyaspor dakika 78 gol Ömer Erdoğan tr.beinsports.com
    http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/goller/2009-2010/28/bursaspor/omer-erdogan-2848

Son dakiklarda doldur bosalta dönüldügünde dogal olarak uzun oyuncular ceza sahasina girer. Bu her macta oluyor. Yeri geliyor kaleci bile gidiyor. Ama 2 hücumcu cikarip, 2 stoperi santrafora koyan bir teknik direktörü ilk defa gördüm. Ve bunu son saniyelerde doldur bosalt oynamak icin yapmadi. Baya baya taktik icabi yapti ve macin sonuna kadar disiplinli futbol oynadik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.