|
Tesla Cybertruck Türkiye’de görücüye çıkıyor
-
-
para verip asla tesla almam. Ben aldığım aracın %100 benim olmasını isterim. Uzaktan düğmeyle işlevsiz bırakılan aracı napayım
-
dedi Çeçenistan Cumhurbaşkanı.
(Yani ancak o öyle triplere girebilir, çoğu cihazı kullanamıyordur bile. Diğer normal insanların tepkileri yersiz)
-
Aman ne olur al .
Ayrıca Tesla değil motor tipi ne olursa olsun E-Sim olan tüm araçlar uzaktan müdahaleye açık.
Misal ateşlemesi engellenebilir, araç giderken cruise control 200 e sabitlenebilir , otomatik şanzıman , elektronik park freni vb her şeye müdahale edilebilir. Tesla bildiğim kadarıyla kendi sistemini kendi üretiyor ama diğer tüm üreticiler lidar ve benzeri ekipmanları İsrail firması Mobileye 'dan temin ediyor.
Kısacası vaadeniz geldiyse yolda yürürken kafanıza saksı da düşebilir, içinden sağ çıkamayacağımız hayatı çokta ciddiye almaya gerek yok, zihninizi karanlık spekülasyonlar yerine başka daha verimli şeylere kullanın.
Ayrıca Tesla özelinde eğer o herif Cybertruck'ı suçsuz Ukraynalı sivil halka karşı toplu kitle imha aracı olarak kullansaydı ve silahla sağ sola ateş etme potansiyeli hissetseydiniz sizde bu kararı verirdiniz. Hırsızlık, cinayet gibi şeylerde gözünüz yoksa korkmanıza gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 30 Ekim 2024; 17:36:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bugün böyle bu işler. Yarın herhangi bir durum da siyasi bir meseleden kapatmayacağı belli değil. Sen haklısın ama ben de haklıyım. Bu yüzden japon kore araçlarını seviyorum. onlar ne kadar güvenilir belli değil tabi. aMA TOYOTA Kapatabilseydi ırakta suriyede kapatırdı diye düşünüyorum. Ayrıca offroad elektrikli araç ta mantıksız. Erzincanın dağında elektriği nerden bulacan
-
Parası olan alır.Parası olmaya gücü yetmeyen yani malumunuz.
-
Son derece çirkin bir araç, çeliği sağlam ve özel olduğu için bu şekilde köşeli yapılabiliyormuş sanırım.
-
Durumun aciliyetine göre bavul boyutunda powerbankler var , pickup zaten arkasına atarsınız yedek benzin bidonu gibi düşünün. Japonlara bir ters düşülsün Toyota , Nissan , Subaru , Mitsubishi, Honda , Mazda vs de direk kullanıma kapatır :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakikaten almak için değil bakmak için yapılmış 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başka araçtan şarj edersin daha kolay. Benim araç direkt fiş çıkışı var oradan bağlanabilir araç, sonrada en yakın istasyona yetecek kadar yapsa yeter.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Kapatabilseydi ırakta suriyede kapatırdı diye düşünüyorum.
Buyrun TOYOTA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadaturk -- 30 Ekim 2024; 23:55:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam link açılmadı
-
rkadaşlar peki şuan gelse fiyatı ne olur? tesla sr gibi uygun fiyattan gelme durumu olur mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X