< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 6 Aralık 2024; 20:15:9 > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1814. sayfa)
-
-
Piller büyük ihtimal aynı kalacak. Model 3 yenilemesinde pillerde bir değişiklik olmadı, Juniper'da da olması düşük ihtimal. Bir de, RWD Long Range modeller LFP bataryalı değil.
-
Evde şarj için 6500 TL'ye satılan Mobil Şarj cihazı almanız yeterli. 220V prizden 3.5kw ile şarj edersiniz. -
-
Cevaplayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Anlaşılan ikisini de almak gerek.
-
Schuko adaptör de mi vermiyorlar? Amma kıptileşmiş Tesla
teslaunchAvrupa Schuko Adaptörü Tesla Model S/X/3/Y Gen 2 Mobil Konnektörhttps://teslaunch.net/tr/products/european-schuko-adapter-for-tesla-model-s-x-3-y-gen-2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dec_chaos -- 6 Aralık 2024; 21:56:55 > -
Bu zaten var. 3 pin CEE diye geçen yok. Schuko denilen var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 6 Aralık 2024; 22:42:14 > -
6500 TL lik Mobil şarj cihazini satın alırsanız. Sadece bu shuco adaptör ile geliyor. Mavi adaptör ise 1500 kusur lira satın alırsanız, bunun yerine takıyorsunuz.
Şurada gorebilirsiniz.
https://digitalassets.tesla.com/tesla-contents/image/upload/gen-2-mobile-connector-owners-manual-en-eu.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 6 Aralık 2024; 22:31:19 > -
Çünkü SR nin motoru normalde 230kW ama bu ülkemiz için 160kW a düşürdüler o yüzden SR geldi adamlar Amerikaya gidip ikna etmiş Teslayı yoksa Tesla ülkemizde satış yapamayacaktı Pazarın doymasıyla falan alakası yok yani Juniper modelinde de aynısı olacak normal motor yine 200kW üzeri olur ama TR için 160 a limitli halde gelir
-
Yarın denem sürüsıne gidecem.
Araci alirken pazarlik yapabilen yada hediye alabilen oldu mu? -
Hiç öyle bir ortam yok. 😊 -
Normal şartlarda , her sene yapılan ama son zamanlarda yapılmayan matrah düzenlemesi yapılırsa diye demiştim. Malum Togg da %10 luk limite dayandı. Yeni yılda beklenen kur artışı ile üst dilimde kalmaması için bir düzenleme yapmak zorunda kalacaklarını düşündüğüm için o şekilde bir hesap yapmıştım. Yeni yıla kadar belli olur heralde vergi durumları.
-
Modey Y ile Model 3 kıyaslaması yapmak çok makul bir durum değil
Model Y 2 senedir dünyada en çok satan araç ve rakipleri BYD Xiaomi ve huawei dişli rakipler
Hyundai ve kia da boş durmuyor
Model 3'ü kim takar modey y eğerki batarya güncellemesi yapılmazda fiyat düşürme artık teslayı kurtaramayacaktır...
Dünyada sürekli fiyat düşür nereye kadar Çinliler kadar düşüremezsiniz
Teslanın elinde bir tek yazılım kozu var
Batarya en az 600km olmalı Juniperde -
Teslsnın Türkiye’ye şu kadar sattım ‘o ne âlâ” dediğini sanmıyorum. Buradan ettiği kâr çerez parası onun için. Buradan edindiği sürücü/yol datası daha önemli onun için.
Onun pazar kavramı Abd, Çin, Avrupa. Aynı anda hem Lr, P ve Sr çıkarsa sadece Sr satılır. Karının yüksek olduğu Lr ve P yi satamaz. Şunuda unutmamakta dayda var. Millet bu arabayı 5-10 bin dolar farkla üst versiyonunu alıyor. Bizde ki gibi aç birileri yok. Kendine 1 al, aç’a da 1 tane al yok. Juniper Sr gelir. Ama önce Lr ve P gelir. İktisatçı arkadaşlar pazar teori ve kurallarına daha vakıflardır. Daha iyi açıklayabilirler. -
Sıkı pazarlıkçılara egsoz hediye ediyorlar diye biliyorum. 😛 -
Toggun sedanı çıkarsa suvu %10 da tutacaz diye zorlamayabilirler.
Zaten kredisini halk olarak hep beraber subanse ediyoruz. Zam yapmazlar. Onuda subanse etmiş oluruz. Sedan çıkmasa bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 7 Aralık 2024; 6:2:15 > -
Aynısını daha önce paylaştım. T10x in %10 dilimde kalacağını sanmıyorum.
%10 için Matrahı düşürüp t10f i %10 da tutup, %20 lık yeni bir vergi dilimi koyacaklarını düşünüyorum. T10x ve Model Y SR nin gireceği. -
Yılbaşı güncellemesi geldi.Yolcu koltuğu pozisyon ayarlaması gelmiş güzel olmuş.Nöbetçi modunda kapıyı açmaya çalışırlarsa artık bildirim gelecek. Artık kayıtları telefona indirme şansımız var. Usb tak çıkar gerek yok.Geri vitesde kör nokta yaya ve araç için gelmiş.Tesla bu yüzden farklı bir firma diğerleri gibi emici değil.
-
On yıllarca kapı kulpu, ayna kapağı gövde rengi diye sattılar millete. -
Sizin LR veya P herhalde.
SRde bir güncelleme görünmüyor şu an
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X