Şimdi Ara

test okul 11'Li inci denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hocam yeni çıktı alan olduğunu sanmıyorum ama geçen senekilere youtubeden göz atmıştım çok kaliteliydi

Edit : İnci değildi adı sanırım tatbikattı pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 19 Kasım 2019; 23:41:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme almaktan bence bu kadar çekinmeyin başka deneme yokki piyasada zaten şuan yeni yeni çıkmaya başladı 1 tane de olsa kaliteli soru vardır elbet içinde sonuçta denemeden bahsediyoruz ne kadar kalitesiz olabilir ki ? ben olsam alırdım yani şuan elimde başka denemeler olduğu için alamıyorum

• Matematikte acil rejenerasyon kullanıyorum ama geometri soruları dışında memmun değilim forum da çok eleştirecektir bence çözünce bu denemeyi.
    Türkçede Konsantrasyon aldım üst düzey bir deneme kasıntı soruları var ama güzel

• Geçen senekini çözmedim ama bu senekinin linç yiyeceğinden eminim.
    Tekrar eden soru sayısı çok fazla 2019 tyt de çıkan fonksiyon sorusunu rakamlarını değiştirip bütün denemelere koymuşlar aynı soruyu çözmekten sıkıldım.
    Ayrıca bazı soruları daha önce görmüştüm soru bankasından mı olduğunu hatırlamıyorum Orjinal soru sayısı çok az denemede
    Basit zor kişiden kişiye değişir de bence sınav seviyesinin altında ama geometri sorularına laf edemem gayet kaliteli

• Tam bunu yazarken soru bankasındaki soruyu yakalamam :Dd

test okul 11'Li inci denemeleri

• Hocam sen ne diyorsun geçen seneki geo denemelerindeki sorulardan bir tane değiştirmeden koymuşlar ezbere çözüyorum vallaha ilk 12 soruda aynı şekilde 1 sayılar denemesi vardı ya onuda oradan almışlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vortigon58 kullanıcısına yanıt
    O zaman tanıdık dediğim sorulardan bazıları problemler denemesini çözmüştüm oradan koymuşlar rezillik yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.