Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
43
Favori
116.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DC Fandome'un tek iyi yanı bu fragmandı. Lütfen şu film tutsunda DC köklerine dönsün artık. Artık ailelerinin ölümleriyle kafayı yemiş ve hayatlarını insanları kurtarmaya adamış koca koca psikopat adamların etrafa gülücük saçarak ve aptal espriler yaparak uzaylı dövmelerini istemiyorum
  • Çok güzel olmuş çok beğendim, DC den yine power rangers ayarı çoluk çocuk hikayesi değilderinlikli realistik gerçekçi bir film denemesi
  • dedeler akıyor DC'ciyiz sonuna kadar
  • Pattinson olumlu bir ilk izlenim oluşturdu. Ne Bale gibi zayıf ne de Affleck gibi 60 yaşındaki Batman'in uyarlaması. Gece görsem korkacağım bir Batman olmuş. Hiçbir Batman'de yoktu bu. Detektiflik öğeleri de bol bol varsa en iyi Batman olmuş diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedektiflik öğeleri ve özellikle polislerin yozlaşmasına odaklanmaları müthiş seçim olmuş bence. Atmosfer olarak da harika gözüküyor.
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    Siyahi trans lezbiyen Gandlalf... var bir hayalimiz.

• Begenmedim kesinlikle. Bu film begenene saygim var ama batmani cok kasmislar. Yuz maskesi de hic iyi olmamis. Emanet gibi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 sorum var.

1.si, Batman filmlerinde şu maskelerde göz kısmını neden çizgiromanlardaki gibi beyaz yapmıyorlar ? Maskenin kralını yap , orayı beyaz yapmazsan sırıtıyor işte.

2.si, bu evrenin Joker’i Joaquin Phoenix mi olacak ?

• Zaten beklentim yüksekti, daha da yükseldi. En iyi Batman olacak gibi duruyor.
  • th3mpo kullanıcısına yanıt
    1) Yönetmenlerin tercihi.

2) Hayır.
  • İyice çorba oldu bu DC filmleri.Hangi karakter aynı kaldı hangi filmler birbirine bağlı belli değil.Tamamen sıfırladık falan gibi bir açıklama bile gelmedi diye biliyorum.

Fgramna gelecek olursak sanırım ciddi ciddi Gotham dizisini izleyip öyle bu filme geçiş yapmak gerecek ? Yani bağlantılı olacak gibi geldi bana.Böyle bir açıklama geldiyse daha önce şaşırmam.Bruce Wayne olarak şu anda olmamış görünen Pattinson var .Batman olarak kötü durmuyor ama Wayne olarak sırıtıyor.Özellikle ilk yılları olacaksa daha çok Bruce Wayne göreceğiz demektir.

İyi veya kötü çıksın ve artık ellemesinler oyunculara filmlere, ne ile hangi filmler ile bağlayacaklarsa bağlayıp devam etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 23 Ağustos 2020; 16:52:8 >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Gotham dizisi ile alakası yok fakat Batman den önce Gotham polis merkezinin durumunu anlatacak bir dizi şuan da yapım aşamasında. Yani film evreni Hbo max ile birlikte diziler ile genişletilecek. Aynı zamanda filmde ki Catwoman ının da bir dizisi yapılacak büyük olasılıkla. İşin güzel tarafıda filmin yönetmeni Matt Reeves in bu dizilerde yapımcı olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 23 Ağustos 2020; 17:1:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechatengu

Ulan bu adam nasıl Colin Farrell?
    The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz

Bu nasıl Charlize Theron ise o da öyle

Son sahne yüzünden adamda tam Batman havası var diyemedim. Kötü değil fakat Nightwing'e daha çok benzettim açıkcası. Saçı vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 23 Ağustos 2020; 17:33:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Bu nasıl Charlize Theron ise o da öyle

Son sahne yüzünden adamda tam Batman havası var diyemedim. Kötü değil fakat Nightwing'e daha çok benzettim açıkcası. Saçı vs.

Alıntıları Göster
    Ben fragmanı ilke izlediğimde Spider Man 2'de (ilk seri) Octopus'u oynayan adam sandım.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 23 Ağustos 2020; 18:54:18 >
  • Affleck Batman'i Dark Knight Returns havasını taşıyordu bence. Pattinson zaten genç Batman olarak oynayacak ve gayet yakışmış gibi. Oyunculuğunu Alacakaranlık serisini bir kenara bırakırsak Good Time ve Lighthouse filminde gayet iyi oynadığını ve potansiyeli olacağını düşünüyordum. Batman rolünden kalkar gibi duruyor. Umarım fragmandaki gibi sert ve tatminkar dövüş sahneleri görürürüz. Bana göre Dark Knight serisi bu konuda biraz yetersizdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 23 Ağustos 2020; 18:55:30 >
  • Robert Pattinson ancak robin olabilirdi. Koskoca batman i tüy siklet adama oynatmakta ne biliyim komik olmuş bence. Beklentim gayet düşük.

• bence DC, Batman'i karakter olarak çorba etti. 2021 içinde iki Batman göreceğiz.

Snyder's Cut ile Affleck bir kez daha göreceğiz aynı sene içinde bir de Robert Pattinson Batman'ini izleyeceğiz.

İzleyicinin hangisine bağlanacağı konusunda kafası sürekli karışıyor. Bence DC Affleck'den sonra Batman serisini biraz nadasa bırakılmalıydı. Para hırsına sürekli Batman çekilmesi gibi bir duruma dönüştü iş. Özellikle Snyder's Cut gelecekken iki Batman figürü bu piyasaya fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 24 Ağustos 2020; 0:9:32 >
  • Bu fragmanda Pattinson biraz serseri, psikopat bir Batman gibi gözükse de gayet oturmuş role. Dövüş sahneleri de Batman'e yakışır şekilde olmuş. Güzel karanlık bir Batman filmi izleyeceğimizden eminim.

Ama şu bir gerçek ki hiç kimse Bruce Wayne olarak Christian Bale'in yanına yaklaşamaz. Ve hiç bir film yapımcısı Nolan ve Hans Zimmer'in yarattığı epik tarza ulaşamaz. Keşke ikisi seriye bir tane daha ama bu sefer daha sağlam dövüşlü bir film eklese de sürekli yeni bir Batman görmesek.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Yarasa çorbası.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.