THY Hayvan Taşıma İçin Yardım
-
-
bilmiyorum ama upladım
-
Hocam ekşide geçen bir başlık okudum adam köpeği bagajda gidiyor ölü olarak alıyor.
Linkini bulup atacağım buraya.
Link bu hocamekşi sözlükthy'nin arkadaşımın köpeğini öldürmesihttps://eksisozluk.com/thynin-arkadasimin-kopegini-oldurmesi--6954219?a=popular
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicibebe bağımlısı -- 21 Haziran 2021; 10:29:13 >
-
Tabiki de hayvanını götürüp sağlam olarak alanlar vardır ama bu olaydan haberiniz olsun istedim -
Selamlar evet okudum onu aslında o da biraz tetikledi konu açmamda diyebilirim.
1-2 saatlik kısa mesafe uçuşu benimki aslında ama insan yine tedirgin oluyor, hava alması ortam ısısının iyi ayarlanması, kargo taşıyacak arkadaşların düzgün konumlandırması gibi önemli noktalar var.
Bir ihtimal bu taşıyan arkadaşlardan bir kontak bulabilirsem oralarda yakın temas ile özenli bir işlem yaptırabilirim belki.
-
Senin yerinde olsam o canı THY ye emanet etmezdim, ekşide dönen mevzuları biliyorsun. Mersin'den gemi ile giderdim, biraz meşakatli olur ama en azından kafam rahat olur.
-
Mersin olayını da araştırdım 8 saatlik olan seferleri kullanabiliyormuşuz ve açık tarafa alıyorlar. Seferler de sabit gece 12'den sabaha kadar sürüyor. Dışarıda gece o kadar saat gideceğine 1,5 saat uçuş 1 saat de indi bindi falan desek daha mantıklı gibi geliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X