Şimdi Ara

Tiguan (2013, 1.4TSI) vs TUCSON (2017, 1.6 T-GDI). HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki araç modeli arasında kaldım, kullanmış denemiş tecrübesi ya da bilgisi olanlar artılar eksileri belirtebilir mi? İkisi de otomatik olacak. Tiguan makyajlı 160hp olan versiyon.

• Bende bu iki araçtan birini almayı düşünüyorum. Fakat tiguan ın lounge olan modeli daha cazip. Yeni tip 1.4 150 hp motor var eski modellerde ki 160 hp olan sıkıntılı biraz. Multimedia olarak da farklı compositon media var üzerinde. Tuscon arkadaşımda var benzin tüketimi epey yüksek performans güzel ama. Artısı 4 çeker olması Tuscon un.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 160 lık motor başa dert olur tucson

• Tucson

• ikiside değil. Şanzımanı eline alma ihtimalin oldukça fazla. Ama yinede alacak olsam tabiki TUSCON.

• quote:

Orijinalden alıntı: kator

ikiside değil. Şanzımanı eline alma ihtimalin oldukça fazla. Ama yinede alacak olsam tabiki TUSCON.

Hocam o fiyatlara ne alabiliriz, eli yüzü düzgün suv yok başka, fiyat direk uçuyor daha yeni bir modele geçince

• Bu ikisi arasında kalsam Tucson derim ama ikisinde de şanzıman şans işi özellikle belirli bir kilometre üstünde otomatik vitesler saatli bomba gibidir alacaksan şanzıman ya da şanzıman yağı daha önce değişmiş mi sor derim , üçüncü bir seçenek olarak Peugeot 3008 in 2017 modelini önerebilirim kasası en son o yıl değişmişti en azından Eat şanzıman üzmez diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king in the north -- 12 Ağustos 2021; 0:6:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.