Şimdi Ara

tıkırdamayan ve hırlamayan harddisk arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar harddisk alacam; araştırmalarım sonucunda seagate ST3250410AS modelini almaya karar vermiştim sessiz diyorlardı fakat bazı arkadaşlar harddiskten (bendeki seagate de olduğu gibi) tabiri caizse "tıkır tıkır" veya "hır hır" diye sesler duyduklarını söylediler ve bu ses çok illet bi ses.. bu tarz ses yapmayan bir harddisk var mı acaba?

• Anladığım kadarıyla sizin için performanstan çok sessizlik daha önemli. Benim önerim sessiz olsun ya da olmasın yine de ST3250410AS olacaktır. Ürünle ilgili yapılan incelemeye aşağıdaki linkten bakabilirsin.

http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/seagate-7200-10-250gb
  • Bu harddisk olayı karışık biraz

Aynı marka model hdd alıyorsun biri sessiz diğeri sesli olabiliyor.
    Tamamen şans
  • arkadaşlar dediğiniz gibi ben sadece sessizlik arıyorum çünkü raid yapıp kullanacam..yani önünde sonunda performanslı olacak..bu arada raid yapmak için 250 lik sata mı daha iyi olur?kapasite aslında çok önrmli değil ama almışken biraz fazla olsun diyorum..(2 harddiskle raid yapacam)
    sepsessiz hdd tavsiyesi bekliyorum...
    saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacid55 -- 21 Kasım 2007; 17:41:14 >
  • 410 dan bende raid yaptım çooooooooooooooook sessiz.
    tabiki şanda önemli
  • eagate nin sitesinde ST3250410AS ve ST3250620AS modellerinin özellikleri birebir aynı. acaba diğer modelini kullanan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sacid55

eagate nin sitesinde ST3250410AS ve ST3250620AS modellerinin özellikleri birebir aynı. acaba diğer modelini kullanan var mı?

620as den uzak dur. ben aldım fırın gibi ısınıyordu... 5-6 ay sonra nihayet topu dikti. tüm yedeklerim de gitti. garantiye gönderdim... yenisinin yerine parasını verdiler. yerine 410as aldım. çok güzel hem sessiz hemde hiç ısınmıyor. Neyseki karlı çıktım. 620as yi 150 ytl ye almıştım, parasını aldım 110 ytl ye 410as aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer modellerini bilmiyorum ama 410 AS hemen tüm incelemelerde önlerde.ben kullanıyorum ses filan da duymuyorum doğrusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fakon

Diğer modellerini bilmiyorum ama 410 AS hemen tüm incelemelerde önlerde.ben kullanıyorum ses filan da duymuyorum doğrusu...

+1000

bende 2 adet var Seagte 410 AS, ses namına bişey yok...
    çalıştığını hdd ışığına bakınca anlayabiliyorum ancak :)
  • bendede 410as var çok sessiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.