Bildirim
Time Machine yedeklemiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Başlangıç diskinizin doluluk oranı nedir? -
Başlangıç diskinden kasıt sistemin kurulu olduğu disk ise o 240 GB lık tahminimce 180 GB kullanımdadır ama 2 ayrı harici diski de time machine de formatlayıp denedim yine olmuyor biri 320 GB tamamen boş diğeri 500 GB zaten 1 yıla yakındır time machine de yedeklerim için kullanıyordum ama hata vermeye başladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardrock -- 1 Ocak 2020; 16:48:22 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet, başlangıç diskinden kasıt sistemin kurulu olduğu disk. Yerel anlık görüntüler başlangıç diskinde yaratılır. Disk İzlencesi ile başlangıç diskinizi kontrol edin (İlk Yardım). Onarılamadığı bir durum olursa, kurtarma modunda başlatıp tekrar deneyin. -
-
Şöyle bir deneme yapalım: Otomatik yedeklemeyi kapatın. Menü çubuğundaki Time Machine simgesine tıklayıp Şimdi Yedekle'yi seçin. -
Maalesef olmadı hocam yine.Yedek için olan hdd yi de sıfırladım tekrar yaptım ama hala düzelmedi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam yedekleme yapacağınız disk yada bölümü os x günlüklü apfs yapın. Çözülür inşallah
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X