Şimdi Ara

Time Machine yedeklemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Time Machine yedekleme yapılacak bir yerel anlık görüntü yaratamadı hatası alıyorum.2 ayrı harici disk ile denedim ikisinde de ayını sorunu yapıyor yardımcı olur musunuzTime Machine yedeklemiyor ?

• Başlangıç diskinizin doluluk oranı nedir?
  • Başlangıç diskinden kasıt sistemin kurulu olduğu disk ise o 240 GB lık tahminimce 180 GB kullanımdadır ama 2 ayrı harici diski de time machine de formatlayıp denedim yine olmuyor biri 320 GB tamamen boş diğeri 500 GB zaten 1 yıla yakındır time machine de yedeklerim için kullanıyordum ama hata vermeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardrock -- 1 Ocak 2020; 16:48:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bardrock B kullanıcısına yanıt
    Evet, başlangıç diskinden kasıt sistemin kurulu olduğu disk. Yerel anlık görüntüler başlangıç diskinde yaratılır. Disk İzlencesi ile başlangıç diskinizi kontrol edin (İlk Yardım). Onarılamadığı bir durum olursa, kurtarma modunda başlatıp tekrar deneyin.
  • Hocam onarmayı yaptım herhangi bir sorun yok sanırım.Kurtarma moduyla da açıp öyle de yaptım hala çözemedim sorunu.Sistem diskini de boşalttım %50 ye yine de aynı hatayı alıyorum.
    Time Machine yedeklemiyorTime Machine yedeklemiyor

• bardrock B kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir deneme yapalım: Otomatik yedeklemeyi kapatın. Menü çubuğundaki Time Machine simgesine tıklayıp Şimdi Yedekle'yi seçin.
  • Maalesef olmadı hocam yine.Yedek için olan hdd yi de sıfırladım tekrar yaptım ama hala düzelmedi

• Hocam yedekleme yapacağınız disk yada bölümü os x günlüklü apfs yapın. Çözülür inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.