|
Tıp 1.sınıf öğrencisiyim tavsiyeleriniz?
-
-
okumak boş,git sanayiye meslek öğren,millet hala okumanın peşinde
-
Yurt dışına gitmek istiyorsan mühendislikle çok daha rahat gidersin mühendisliğe yatay geçiş yap. İlla tıp okuyup yurt dışına gidicem diyorsan da akademik kariyer düşün. Hekim olarak gitmek çok zor ama gideceğin ülkenin dilini kesinlikle anadilin gibi bilmelisin en azından 1.sınıfta buna yönelik bir çalışma yapabilirsin başka da yapabileceğin pek bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 14 Eylül 2020; 0:27:5 > -
Tıpçıların çok bişe yapmasına gerek yok ve zamanları da olmuyor zaten. Dil öğrenebilirsen güzel olur. -
Teşekkür ederim -
Tamamdır o zaman önceliğimi dil öğrenmeye ayırıyorum. -
Moonwalk. -
Heves güzel. Çok da masraf etme şu an dil öğrenmek için en az 6yıl kullanmayacacağın dili şu an öğrenmen acil değil. -
Almanya filan düşünüyorsan Almanca öğrenmeye başla. İngilizcenin zaten iyi olması lazım nereye gidersen git. Bir de maddi durumunun iyi olması lazım maalesef. Durumun iyi değilse bile iş veya burs arayabilirsin. -
Enes Batur malikane alsın
Sende 1000-1300 dolar için afedersin eşşek gibi ders çalış
Gidip ABD işçi ol daha iyi
-
Elinden tutan yok, bir mikrofon fiyatı kadarcık sermaye ile sen de Enes Batur'luk yapabilirsin. Sen de yap sen de al malikâneyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 14 Eylül 2020; 5:1:0 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf
Heves güzel. Çok da masraf etme şu an dil öğrenmek için en az 6yıl kullanmayacacağın dili şu an öğrenmen acil değil.haluk tatar'ın dil eğitim programlarından yararlanmayı düşünüyorum fikriniz nedir bu eğitimler hakkında?
-
gördüğüm bütün burslara başvuruyorum ama birçoğunda burs alabilmek için ya kız doğmam gerekiyordu ya da 1 liraya muhtaç olmam lazım. insanlar çok ilginç adam 150 tl veriyor kyk dışında burs alamazsın diyor anlamıyorum
-
valla hocam doğru söylüyorsun fakat ülkenin büyük bölümü gibi bu kadar şanslı değilim, yapabileceğim tek şey ders çalışmak ve bunu da elimden geldiğince yapıyorum.
-
yurt dışı düşünüyorum demişsin o zaman ingilizce tıp okusan daha iyi olur, veya geçiş yapsan. guyton fizyoloji oku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 14 Eylül 2020; 9:44:14 > -
Aynen zor baya ya kolay gelsin. Ben dereceye girip burs bulamadım, artık tek ümidim okul başlayınca garson olarak filan çalışmak. Evdeyken çalışamıyorum ben de ailem izin vermiyor. Ama siz de en azından ilk yıl bari çalışsanız iyi olur şimdiden. Konuları hatirliyorken özel ders verebilirsiniz.
-
ortalamamı yüksek tutup yatay geçiş planlıyorum sizin de söylediğiniz gibi bir de guyton fizyoloji ve başka hangi kaynakları önerirsiniz ilk sınıftan itibaren?
-
aynen öyle hocam özel ders sitelerine falan ilan vermeyi planlıyorum ama kim bu pandemi döneminde özel ders alır öğrenciden bilemiyorum
-
Kunduza da bakabilirsiniz. Soru başına ücret veriyor. Onu da düşünmüştüm ama ailemde sorun malesef benim.
-
tamamdır araştıracağım mutlaka
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
okumak boş,git sanayiye meslek öğren,millet hala okumanın peşinde |
Benzer içerikler
- aile evinden ayrılmak
- hamam böceği neden gece çıkar
- özel hastanede iğne vurdurma ücreti 2024
- can çekişen kediye ne yapılır
- ağrı kesiciden kaç saat sonra alkol içilebilir
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X