en son yks döneminde kullandığım foruma böyle bir soru yazmanın duygusallığı şaka mı:/// inş doğru yere konu açıyorumdur.. evet arkadaşlar ben inönü tıpta şu an 4.sınıfım ve yazın yatay geçiş düşünüyorum açıkçası. normal bir zamanda olsa bence kesinlikle mantıksız bir karar klinik dönemde yatay geçiş yapmak. fakat şu an dahiliye gibi bir stajı bile; ıkına ıkına, zar zor yer bulduğum bir yurtta, tamamiyle gönüllülük esasıyla servise pole giderek alıyorum. (resmiyette online eğitim çünkü) yeni dönemde de ne olucağı belli değil. velhasıl kelam canımslar geçiş yapmayı düşündüğüm şehir ankara. gülhaneye 2019 yks sıralamamla başvurmayı düşünüyorum, tutuyo zaten(sıralamam 8266). ankara ve gaziyi de ort ile zorlamayı düşünüyorum. ortalamam dönem sonu muhtemelen 82-83 civarı olucak. başvuru hakkı kazanıyorum ama kabul edilme şansım muhtemelen %1 . staj uyumluluğu olayı da var ama açıkçası yarım dönem uzatmayı falan da göze aldım. baktığınızda şu an ünimden memnunum aslında. tabi deprem olmasaydı. hastanesinin ne kadar donanımlı olduğunu söylememe gerek yok zaten ve stajyer arkadaşlarım da beni çok iyi anlar ki asistanlarından aciline servisine polüne işleyişine hakim olduğunuz bir yerden ayrılmak biraz can sıkıyor fakat işte... bilgisi ya da fikri olan arkadaşlarım esas kafama takılanlar şunlar; 1-başlıkta olduğu gibi depreme rağmen bu ne kadar mantıklı bir karar? 2-ankara ve gaziye olur gözüyle bakmasam da başlıca gülhane olmak üzere bu tıp faklar hakkında ne düşünürsünüz?(öz. gülhanede okuyan arkadaşlarım varsa çok makbule geçer..? şimdiden teşekkür ettimmm :)) |
Bildirim