Şimdi Ara

Tıp öğrencileri ne kadar çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek tek bütün dönemlerde günde ortalama kaç saat çalışıyordunuz? Çalışma düzeniniz nasıl tıpta? Bir tıp öğrencisi nasıl çalışır?

• konusu vardı sanki az asagilarda
  • Up
  • fakülteden fakülteye fark ediyordur ama her türlü çoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmekarasıdöner1 -- 21 Temmuz 2024; 23:49:39 >
  • meckmin kullanıcısına yanıt
    Vay be kral geri dönmüş @upotemi bı sen donmedin
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    Yine düştük tıp yollarına hocam
  • Bende merak ediyorum.
  • Derslere olabildiğince katılmaya çalışıp slaytlara dümenden not almak + sınav haftası dışında 2 hafta günlük 2 3 saat sınav haftasında da 5 6 saat çalışıp 65 ortalama yaptım/esogü tıp (bana kalırsa derslere katılmak püf nokta)
  • ahmetfeyiz kullanıcısına yanıt

Hocam komiteye 3 hafta kala kendiniz okul dışında çalışmıyorsunuz sanırım?

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    Yok çalışmıyordum hocam.Komiteler genelde 5-6 hafta oluyordu.İlk 2-3 hafta derslere katılıyordum onun dışında keyfime bakıyordum.Diğer haftalar ise yavaştan çalışmaya başlayıp vitesi arttırıyodum.Finalsiz geçme hedefim yoktu(80+ort finalsiz geçiyor bizde).Sosyal hayatla dersi dengelemeye gayret ettim elimden geldikçe.
  • Ben son 10 gün çalışarak geçtim komiteleri çok da kasmadan geçiliyor bence ama fakülteye çok bağlı

hocam sizin haftalık ders programı nasıl kabaca anlatır mısınız. haftada kaç gün kaç saat okula gidiyorsunuz?

• chromatic C kullanıcısına yanıt

hocam aynı soruyu size de sorayım. haftada kaç gün kaç saat okula gidiyorsunuz?

Tıp1de derslerin yoğunluğu oldukça azdı ve haftalık ders saati 15 16 saatti tahminen.Online geçtiği için çalışma fln çok yapmamıştım.Tıp 2de ise işler yoğunlaştı.Haftalık 24 saat ders+4 saat pratik oluyordu aşağı yukarı.Ben bu 24 saatin 18ine katılıyordum en azından,pratiklerde de yoklama alındığı için katılıyordum.Her gün okul vardı ayrıca tamamen boş gün yoktu.

süper

Ah be
    Bizim zamanımızda ilk 3 sene devam zorunluluğu yoktu sadece önemli derslerin iyi anlatan hocaların dersine giriyordum hatta hicbir derse girmeyip sınıfı gecen vardır ama simdi devam zorunluluğu gelmiş.Staj zamanı devam zorunluluğu olduğu için nerdeyse her derse gittim sabah 9 pratikler öğleden sonra da 5e kadar dersler.
  • chromatic C kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgi saolun
  • 1-2'de komite yaklaşınca o son 2 hafta falan abanarak kurtarırsın(yine okulun zorluğuna da bağlı) ama dönem 3'te devamlı çalışman lazım. son hafta çallışayım dersen pato mikro farma bir tarafına girer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.