akraba ve çevrelerden çok iyi yerlerde benden iyi sıralama yapıp mühendislik okuyan arkadaslarıma öyle bise yapmıyorlar tıp onemlı insan sağlığı evet ama gereksiz bi saygı var bence. |
TIP OKUYORUM DİYE GEREKSİZ SAYGI VAR
-
-
çoğu tıpcı bu gercegı soylemıyor yok ya ezılıyoruz fılan dıyorlar ama gereksiz saygıya gelince söylemıyorlar tıpcıların cogu ikiyüzlü.
-
boşver, paran kazanmana ve kendine kullanmana bak. ilk olarak otomobil al. saygı 10'a katlanacak. kızların bakışı da.
yalnız bence sağlık sektöründe çalışmayan bi kız bulmaya bak evlilik için. hemşire bile olsa sağlıkçı kız olunca göreceğin saygı azalıyo.
bu önemli bişey. benim saygıda gözüm yok diye düşünme sakın. hayatta ya saygı gören kişi olursun, ya da ezik görülüp tepeden bakılan ve hor görülen kişi olursun. bunun arası yok. bu yüzden erkek olarak saygı görmen gerekli bişey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öğretmen kız olur mu hocam
-
geçen gün hastane otomatından su alacaktım yanımdai asistan doktora otomat kapalı olduğu halde verdiler ben de alıcam diyince o doktor deyip bana su bile vermediler.
tıp güzel havalı iyi hoş ama allah korusun hastaneye düşünce o saygı gösterdiğin doktorlardan şifa bulmak çok zor tıp hiç gelişmiyor hiç 200 yıldır aynı ilaçlar fln
-
gelişiyor hocam da daha da gelısmesı lazım
-
aynen gelişir 1000 seneye fln
-
Aynen hocam 600 senedir aynı antibiyotik var ya hiç gelişmiyor aynı ilaçları reçete edip duruyorlar
Bence doktorlar yerine ilaçları mühendisler bulmalı hiç inovasyon yok hep aynı ilaçlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 6 Ağustos 2024; 20:2:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çevren köylü mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olur bence.
Öğrencilikle zaten kafa dersten kalkmadığı için pek bir sosyal hayatın filan olmuyor moron gibi yaşıyorsun aslında sadece son senelerine doğru ortam yapmaya başlıyorsun ama doktorluğun ilk senesinde ilk senesinde yine dibe çöküyorsun çömez olduğun için inanılmaz eziliyorsun. Bence gösterilen saygı az bile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben Gumball'ın babasına benziyorum son 16 yıldır. İnanılmaz tembelim. Tıpta asla barınamazdım, doğu görevi vs.
Mehdi yan çar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kızlar da oyle sadece memlekettekı amcalar degıl hocam
-
O zaman bu doktorları kim dövüyor?
-
Senin mesleğinden dolayı sana saygı gösteriyorlarsa gün gelir ne meslek kalır ne birşey o zaman etrafında kimse kalmaz. Eğer ciddi birşey arıyorsan yeni tanıştığın insanlara doktor değil sağlıkçı olduğunu söyle laborant, röntgen falan.
-
Meslek güzel. Değerlendir. Benim Mersin'deki büyük arsayı satayım sana 6.3 milyona. İmara girerse sonradan 150 milyon falan eder. Şaka la, ben de imara girmesini bekliyorum.🤭
Doktorların çoğu fena bir gizli ego sahibi oluyorlar. Kendilerini üstün görme sanrısına kapılıyorlar. Gösterilen saygı da bunu körüklüyor.
Bunun farkına varmış olmak güzel bir durum. (Başlık sahibi için.)
-
Sağolun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X