Şimdi Ara

Tıp ve ders sayımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tıpta ucuncu senem. Bu yıl tekrar sınava girip baska bir tıp fakultesi kazansam kaldıgım yıldan devam edebilir miyim ? böyle bi duruma sahit olan var mı yani okudugum yılları saydırabilir miyim ?

• Hangi uni hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Scientist -- 13 Eylül 2017; 23:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Scientist kullanıcısına yanıt
    Süleyman demirel
  • Neden değiştirmek istiyorsunuz hocam , Tus sıralaması da iyi sdu nun .

• sehirle alakali bi durum ıspartayı hic sevemedim , istediğim yerlere ne yatay olur ne merkezi
  • Sizin bileceginiz iş hocam ama , yari yola gelmissiniz tekrar sınava girmeniz doğrudan risk istediğiniz siralamayi birşeyler olupta yakalayamzsaniz uzulursunuz . Iyi düşünmek lazım unu bölümlerinde transkript ile ders saydiriliyor ama tıp için nasıl olur arastimak gerek varsa bilir kişiler cevaplasin

• Başvurmayı düşündüğünüz okulun öğrenci işlerini aramanız en doğrusu olacaktır. Diğer bölümlerde kaydı takip eden 10 gün içersinde muafiyet talebinde bulunuluyor ve ders içerikleri şayet komisyonun belirlediği oranda uyuşuyorsa dersler sayılıyor diye biliyorum. Burada önemli iki nokta var 1.si ders içeriklerinin ne kadar örtüştüğü 2.si ise hangi harf notuyla geçtiğiniz. Örneğin bu şekilde okul değiştiren birisi bana CC ve altını saydıramadığını söylemişti (başka bölüm) Bunun dışında eskişehir ve bursada aldığı dersleri kocaelinde saydıran biri olduğunu biliyorum. Üniversite sınavıyla okulu aynı anda yürütme döngüsünü bir daha bence irdeleyin çünkü işin sonunda okulda sınıfta kalıp üniversite değiştirememek de var böyle bi durumda kendi kendinizi yemeyecekseniz "ah şimdi stajyerdim" gibi bence düşünülebilir. Bir de bazı okullar yatay geçişte dahi intibak sonunda yıl kaybettiriyor yani ders içeriklerini iyi inceleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dersler uyuyorsa kaldigin yerden devam edebilirsin.uniden uniye degisir yani.

Psikonet yayinlari iyi hissetmek kitabını al ve sindirerek oku.bunu okumadan bu kararini uygulamaya ya da cabalamaya kalkma.objektif sekilde oku ve sonra bana tekrar yaz.mutlaka al.mutlaka..

• TheReedS kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima06 -- 19 Nisan 2020; 21:44:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.