Şimdi Ara

Tıp yardımı istiyorum, tıp okuyanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bana gelen sonuçlara göre Düzce, düşük bir ihtimâl Edirne, Trabzon, Sivas, Malatya ve Erzurum geliyor. Daha doğrusu gelenler arasında bunlara odaklandım gibi.

Sıralamam 12305. Bu üstteki okulların tıp fakültelerine dair bilgisi olan, orada öğrenci olan birileri, tercih konusunda bana yardımcı olabilir mi?
    İlaveten, sıralamam doğrultusunda daha iyi bir seçenek tavsiyesi olan varsa, onu da dinleyebilirim.

• Bakabilir misiniz?
  • Edirne icin iyi diye duydum
    Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktir.
    Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzceye gideceğine dumlupınar yaz bence
  • Düzce ve Dumlupınar ha edirne olursa en iyisi

• Bu arada yazmayı unuttum Muğla

• Erzurum ve Trabzon fazla yobaz rahat edemezsin
    Malatya karışık bir demogojiye sahip ama karışık.
    Duzce ve Sivas düşünmeye degmez. Edirneyi kesinlikle secmelisin.

Saydıkların arasında en iyisi Edirne diye düşünüyorum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inekmaturis kullanıcısına yanıt
    Matur bende Erzincanlıyım yobaz mıyım ikidebir görüyorum bu yorumunu sinir oluyorum bir daha yapma. Erzurum tıp hakkında bir şey bilmediğinde aşikar o yüzden insanları yanlış da yönlendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AD08D0F1 -- 22 Temmuz 2016; 2:52:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Banner2

Matur bende Erzincanlıyım yobaz mıyım ikidebir görüyorum bu yorumunu sinir oluyorum bir daha yapma. Erzurum tıp hakkında bir şey bilmediğinde aşikar o yüzden insanları yanlış da yönlendirme

Erzurumun geneli yobazdir ben napayim

Erzurum'un geneli Vatanı milleti için canını verecek dadaşlardan oluşmuştur. Hakkari vs hadi neyse de Erzurum hakkında yanılıyorsun. Orayı senin aklında kötü imaj yarattıran dıştan gelen göçlerdir. Ve doğuda diye öyle diyorsun. Doğuda olması kötü anlamına gelmez. Mesela sen İzmirlisin. İkidebir bahsedip duruyorsun. Emin ol çoğu izmirliden daha efendi daha ahlaklı daha zeki insanlar çokça mevcut. Her sene dereceler çıkıyor Erzurumdanda. Ve vatanı için canını feda edebilecek klavye artisliği yapmayacak kız meselesi imiş vsvs saçmalıklar peşinde olmayanlar çokça mevcut. Lütfen bir daha bir yer hakkında bilgin yoksa yobaz vs deme. Bu senin cahilliğini gösteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Banner2

Erzurum'un geneli Vatanı milleti için canını verecek dadaşlardan oluşmuştur. Hakkari vs hadi neyse de Erzurum hakkında yanılıyorsun. Orayı senin aklında kötü imaj yarattıran dıştan gelen göçlerdir. Ve doğuda diye öyle diyorsun. Doğuda olması kötü anlamına gelmez. Mesela sen İzmirlisin. İkidebir bahsedip duruyorsun. Emin ol çoğu izmirliden daha efendi daha ahlaklı daha zeki insanlar çokça mevcut. Her sene dereceler çıkıyor Erzurumdanda. Ve vatanı için canını feda edebilecek klavye artisliği yapmayacak kız meselesi imiş vsvs saçmalıklar peşinde olmayanlar çokça mevcut. Lütfen bir daha bir yer hakkında bilgin yoksa yobaz vs deme. Bu senin cahilliğini gösteriyor.

Kardeş aslen Erzurumluyum bana anlatma
    Yobaz oğlu yobazız.

O senin yobazlığın olabilir. Genelleme yapma. Çok şükür okumuş okumuştan ziyade vatan sevgisi olan ahlaklı etrafına saygılı bir ailem var benim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraya bakıp yorum yapma derim eğer eğitim kalitesini gözetiyorsan. burda insanlar şehir,sosyallik diye tutturmuş. puan zaten büyük şehirlere yetmiyor eğitim olarak araştır. aralarında sanırım atatürk ve cumhuriyet daha köklü.
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.