Bildirim
TIPÇILAR Bİ BAKABİLİR MİSİNİZZZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Henuz belirsizlik suruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklediğim konu gelmiş. stajyer ve intörnler için bilgi veren okul varsa öğrensek iyi olur
Asılsız bir şey bence şimdiden gelecek senelerin programı belirlenemez.muhtemelen hibrit olacak.teorikler online,uygulamalar küçük gruplar halinde olur diye düşünüuorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bizim gruplarda bir mesaj dolanıyor dönem 1 2 3 online 4 5 6 ise yüz yüze diye
Bana da en mantıklı gelen uygulama bu şekilde ama maalesef açıklama beklemekten başka hicbir şey gelmiyor elimizden
Yok önümüzdeki seneler için değil şu anlık için 1. 2. 3. Sınıflara online diyolar
Evet haklısın hocam tabi yök e de bağlı
Pardon ya ben çok yanlış anlamışım :(
Muhtemelen dediğiniz gibi olacak bence de ama uygulamalar falan yüzyüze olacak gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım inşallah ben evde kalıyorum tuzum kuru fakat Allah yurtta kalanları korusun inşallah
Son açıklamalardan sonra up lamış olayım. 1 Ekimden sonraya olacak şekilde revize edilsin açıklamasından sonra tıp ve dişi hariç tutan okullar olmuş. Okulundan açıklama yapılan var mı. Tarih olarak ve hibrit mi tamamı uzaktan mı şeklinde
https://www.ikcu.edu.tr/Duyuru/25941/2020-2021-egitim-ogretim-yili-guz-donemi-hakkindaquote:
Orijinalden alıntı: space.
Son açıklamalardan sonra up lamış olayım. 1 Ekimden sonraya olacak şekilde revize edilsin açıklamasından sonra tıp ve dişi hariç tutan okullar olmuş. Okulundan açıklama yapılan var mı. Tarih olarak ve hibrit mi tamamı uzaktan mı şeklinde
Katıp çelebi bunu paylaşmış,
Selçuk full online diye duydum
Ankara tıp online olacak, yıl içinde dönem dönem öğrenci çağırıp pratik verecekler diye duydum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Cevabı görünce selçuk üniversitesi'nin sitesine baktım cok kotu bir plan yapmışlar. Güz dönemi tamamen online, güz pratik ve onların sınavı bahar dönemine kaydırılmış. Allah okuyanların sabır versin
Saolasın hocam ben de selçuktayım :( diş hekimliği giderken biz evde kalacağız. Sınıflar hastane içinde ama tam da içinde değil bazı kapılar kapansa normal fakülteden farkı olmuyor. Yine de böyle bir karar var. Dekana pratikleri ertelemek uygun değil diye tivit atmışlar, retweetlemiş belki de karar değişir bilmiyorum 🤷♀️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X