Şimdi Ara

Titresim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar oncelikle hayirli ramazanlar herkese..sorunum yeni alinmis iphone 4s te telin hicbir sekilde titrememesi.surum 5.1.1 yukseltildi restore yapildi ancak hicbir sekilde fayda etmedi.Arastirdim baktim cozum bulamadim.Yapabilecegim baska birsey varsa yardimci olursaniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Varsa garanti, yoksa guvenilir bir tamirci :)

• Garantisi yurtdisi applestore ama baska cozumu yokmudur? Yazilim sorunu degil midir? Daha yeni actim yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: fizkci

Garantisi yurtdisi applestore ama baska cozumu yokmudur? Yazilim sorunu degil midir? Daha yeni actim yaa

yazılım atmışsın zaten hocam sorun titreşim motorundan kaynaklanıyordur %90
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcMn

quote:

Garantisi yurtdisi applestore ama baska cozumu yokmudur? Yazilim sorunu degil midir? Daha yeni actim yaa

Anlasildi simdi teleservise fln versem saglam fiyat cikartirlar mi? Disardada servise vermek istemiorum daha kullanmadm teli

• Telefoncuya vermektense kendiniz yapabilirsiniz. Ekran değiştirme videolarını izlerseniz mutlaka görürsünüz, saat pili gibi yuvarlak bir şey. El yatkınlığı istiyor biraz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IcMn

quote:

Anlasildi simdi teleservise fln versem saglam fiyat cikartirlar mi? Disardada servise vermek istemiorum daha kullanmadm teli

arayıp fiyat alabilirsin hocam genpa veya teleserviceden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcMn -- 30 Temmuz 2012; 1:37:44 >
  • Bu saatte zaman ayirip cevap veren arkadaslara tesekkurederim..yarin arayip sorman gerekir..

• appstore den ibrate yükleyin programı çalıştırdıktan sonra ibrate i çalıştırın sonra telefonu sallayın ahize taraflarına vurun çalışırsa temassızlık vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.