Şimdi Ara

(TM-1)Başarı sırama göre yapabileceğim en yüksek tercih?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın aleyküm.(biraz uzun oldu umarım okursunuz
    tm-1 puan türünde 283 ham puan hesapladım tabi bununla sadece özellere rahatça girilebiliyor ama özele gitme durumu söz konusu değil o yüzden devlet ünilerinde bi kaç bölüm var

2015'e göre sıralamalar:
    Uluslararası Antalya Üni. bu bölümün sıralaması : 71.100
    Selçuk Üni. (İÖ): 79.600
    Afyon Kocatepe Üni.: 79.100
    Hasan Kalyoncu Üni. : 94.400
    Kırıkkale Üni. : 98.300
    Afyon Kocatepe Üni.(İÖ): 99.900

bu bölümler var hedefim ve hayalim iç mimarlık ve çevre tasarımıydı ama malesefki 283 ham puan ve 72.54 obp ile olucak gibi gözükmüyor ama yine de umut ediyorum
    hani şu 2014 sıralaması +%20 olayı vardı ona göre sıralama 120k civarları cıkıyor tm-1 için parlak bir gelecekte tm1 283 ise 160k gözüküyor

120kya göre ve 160k ya göre bu bölümleri tercih etsem gelme olasıkları var mı acaba çok merak ediyorum yardım ederseniz

• Marmara türkçe iktisat falan yaz.Tutuyor mu bilmiyorum 2.öğretimde yaz gerekirse.Adam gibi çalışır 1e geçersin okulda ingilizceyide kendin öğrenmeye çalışırsan,azimliysen bir şeyler yaparsın mezun olduğunda.O yazdığın okullara tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Marmara türkçe iktisat falan yaz.Tutuyor mu bilmiyorum 2.öğretimde yaz gerekirse.Adam gibi çalışır 1e geçersin okulda ingilizceyide kendin öğrenmeye çalışırsan,azimliysen bir şeyler yaparsın mezun olduğunda.O yazdığın okullara tavsiye etmem.

317 ham puan yeter mi hocam marmara iktisat için ?
  • intexo kullanıcısına yanıt
    ingilizce biliyorum hocam ama asıl öğrenmek istediğim bu okulları yazsam tutma ihtimallerinin olup olmadığıydı yine de teşekkür ederim
  • Bence bu unileri tercih etme yukardaki arkadas hakli marmara yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım ettiğin için teşekkür ederim ama asıl öğrenmek istediği bu bölümlerin gelip gelmeme olasılığıydı
  • Up . yardım lazım gerçekten kafamı çok kurcalıyor
  • O puanla marmara olmaz evine yakın bir yeri yaz bölüm de kafana yatıyorsa
  • marmara istemiyorum ki zaten hocam okudun inşallah yazıyı
  • Up mutlaka bileni tahmin edeni vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anton Maupassant

quote:

Marmara türkçe iktisat falan yaz.Tutuyor mu bilmiyorum 2.öğretimde yaz gerekirse.Adam gibi çalışır 1e geçersin okulda ingilizceyide kendin öğrenmeye çalışırsan,azimliysen bir şeyler yaparsın mezun olduğunda.O yazdığın okullara tavsiye etmem.

Yeter de kardeşim ben de iktisat okuyorum iyi düşün bence iibf bölümü seçerken ben pişmanım keşke 1 sene daha çalışıp hukuk pdr psikoloji bi şeyler kazansaydim

• quote:

Orijinalden alıntı: SonViraj

quote:

quote:

Yeter de kardeşim ben de iktisat okuyorum iyi düşün bence iibf bölümü seçerken ben pişmanım keşke 1 sene daha çalışıp hukuk pdr psikoloji bi şeyler kazansaydim

mezun senem hocam mecbur bir yere gireceğim. Hangi ünide okuyorsunuz ki ? Neden sevmiyorsunuz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

mezun senem hocam mecbur bir yere gireceğim. Hangi ünide okuyorsunuz ki ? Neden sevmiyorsunuz ?

Ben uludağda okuyorum dersleri zorladı biraz bi de herkes olumsuz şeyler söylüyor ondan biraz moralim bozuldu sen iyice bi araştır kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecan_sm89

O puanla marmara olmaz evine yakın bir yeri yaz bölüm de kafana yatıyorsa

Marmara iktisat iö geçen sene 305 ondan önce 315 ile almış arkadaşın 283 ham puanı var nasıl gelmeyecek bu kadar yükselecek mi şu lanet puanlar

• SonViraj kullanıcısına yanıt
    hocam burdan anlamama gerek 283 ile 315 lik gelebilme durumu değil mi? yani belirttiğim ünileri yazsam gelme oranı var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrecan_sm89

O puanla marmara olmaz evine yakın bir yeri yaz bölüm de kafana yatıyorsa

Marmara iktisat iö geçen sene 305 ondan önce 315 ile almış arkadaşın 283 ham puanı var nasıl gelmeyecek bu kadar yükselecek mi şu lanet puanlar

Ben yerleştirme sanmıştım,o puanla girebilir.Ancak şehir değiştirmeye değer mi o da ayrı bir konu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben uludağda okuyorum dersleri zorladı biraz bi de herkes olumsuz şeyler söylüyor ondan biraz moralim bozuldu sen iyice bi araştır kardeşim

tamam hocam saol.

• Ulan konu bana ait cevap almayan umursanmayan bi benim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickdxd

Ulan konu bana ait cevap almayan umursanmayan bi benim :D

Ham puanına bi de okul puanı eklenecek gelir bence geçen sene 310 civarlarında almışlarsa o bölümler ama sıralamalar ne olacak bakalım inşallah puanlar çok yükselmez 10 falan yükselse keşke :D

• İnşallah 43 geliyo okul puanı 327 oluyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.