Şimdi Ara

TM 2 Ilk 5k hedefleyenlerin durumlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaman 8 den 98.5 yaptim . Konularin %75 i bitti . Turkceden ses bilgisi ve anlatim bozuklugu Matematikten Problem Islem Mod
    Cografyadan Nufus ve Sonrasi Tarihten Inkilap kaldi .
    Kalan konularla beraber netlerimin 105 civatini bulacagini dusunuyorum her ne kadar bu seneki Zamanlar belirleyici olmasada . Ocak ayi bitmemis konulara ve eksik oldugum soru kacirdigim konulara yuklenip yavasdan lys kasacagim . Subatta ise bolum denemesi ve full lys kasacagim . Ygsden 105 cicari yapmak benim icin yeterli olacaktir . Ayrica fenden kesin cikar dedigim konularada goz atacagim .
    Ygs oncesi rapor almayi dusunmuyorum . Sessiz sedasiz okulda takilirim . 1 Nisanda Lys icin rapor alip evde fena Lys kasacagim . Sizde durumlar nasil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 95-100 net asrasındayım lysde edebiyat başlamadım mat 2 de limit türev integral kaldı bitek geometridede uzay kaldı hedef bilkent işletme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bravabrothers

95-100 net asrasındayım lysde edebiyat başlamadım mat 2 de limit türev integral kaldı bitek geometridede uzay kaldı hedef bilkent işletme

Lysde iyi yol katetmisin hocam

• son zamanda 114 ondan oncekinde 108 yaptim. fizik biyoloji calismayi dusunmuyorum, kimyaya basladim simetriden yavas yavas ilerliyorum. agirlikli olarak mat-2 calisiyorum. dershaneyle kombinasyona kadar, okulla da turev uygulamalarina kadar geldim. edebiyat calismadim henuz. geometriden de ygs'de zorlamiyorlar ama boyle boslarsam lysde oturtacak gibime geliyor. bu arada pek ygsyi umursamiyorum ama ortalama netlerimi de yazayim:

tr: 35
    mat: 35
    sos: 30-32
    fen: 8-9

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler dördümüzün de seviyeleri aynı. Hem ygs hem lys lerimiz hemen hemen aynı. İsterseniz 4 lü bir whatsapp grubu kurup sınav süresince yardımlaşabiliriz?
  • Benim de durum bu aynı şekilde grup kurarsak iyi olur ayrıca bu senenin zaman denemelerini nerden bulabilirim
  • 95-100 arasındayım tm yim hedef GAZİ HUKUK benide alabilirsiniz ya da ben kurayım numarlarınızı pm den atın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp 1.sınıf nasil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır arkadaşlar bu grup süper oldu. Herkes aynı seviye.
    Herkes numaraları AKINBAG'a yollasın.
  • Ygs netlerim kasımdan beri 105-110 (Fen 5 civarı geliyor). Mat2de belki biraz parabolden eksiğim var onun haricinde limit turev integral kaldı. Edebiyat için kitap açmadım henüz, ygs sonrasına bıraktım hedef aühf bakalım

• ben whatsapp kullanmiyorum ama foruma girdikce bu gruptakilerle bilgi alisverisinde bulunmaya calisirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADŞLAR GRUBA GİRMEK İSTEYENLER BANA MESAJ ATSIN FAZLA KİŞİ OLMAK İSTEMIYORUM AZ OLSUN AMA OZ OLSUN ATILAN SORULARA YARDIMCI OLALIM KENDI ARAMIZDA SADECE SORU DEĞİL CALIŞMA PLANLARI VS YARDIMCI OLMAK AMACLI OLUR.
  • fensiz 105 net yaptım son sınav bakalım kimyaya başladım yavaş yavaş çalışıyorum eger verim alabilirsem biyoya da başlıcam toplamda fenden 10 net benim için muazzam olur.edebiyatta divana kadar bitti mat2de trigonometrideyim limit 2.derece denk. parabol eşitsizl. bitti.cografyadan sıkıntım yok ama bildiginiz gibi problem geo arkadaşlar bu iş nasıl olucak kafam almıyor oturup çalışamıyorum geometriye yapamayınca sıkılıp hemen bırakıyorum
  • 120-133 bandinda gidiyor son uc dort haftadir,edebiyat cumhuriyet donemini sindiriyorum dersanede divan edebiyatindayiz onlari da tekrar falan ediyorum. lys matematik turev matris integral kaldi turev icin 12 gunluk sert bir program yaptim konuya yuksek seviyede hakim olup uc ozel ders ile guzel bir seviyeye gelmeyi planliyorum. tarihte cok buyuk sikintilarim var, fen netlerim sosyal netlerimin sirtinda resmen. size tavsiyem su bi ayda fizik kimya calismaniz olur,son aya attiginizda olmayacak o is bir bakacaksiniz matematik 34-35 e dusmus hurraaa tekrar konu calisacaksiniz fen haybeye gidecek. geometride de ygs de cikma olasiligi olan konularin tumune hakimim zevkli bir ders zaten iki uc ay once aglatiyordu ama duzenli calisinca oluyormus. sozun ozu ygs sosyal ile lys cografya allaha emanet geri kalan kisim cok siki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.