Bildirim
TM DE TAM 50 BİNİNCİYİM BİR BAKIN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar. Öncelikle tebrikler. tm de 44k dan 8k ya çekmiştim 2011 ygs de. O dönem lys netlerimde çok iyi sayılmazdı. İyi bir edebiyat ve 35 üstü matematikle istediginiz aralıklara girebilme şansınız yüksek. Başarılar. -
Merhaba;
Benim sıralamamda aşağı yukarı aynı.Bende fenden 0 çektim.Ama LYS sonunda ilk 10k yapabileceğimi düşünüyorum.Önümüzde 35 bin Fenci var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: semih4419
Merhabalar. Öncelikle tebrikler. tm de 44k dan 8k ya çekmiştim 2011 ygs de. O dönem lys netlerimde çok iyi sayılmazdı. İyi bir edebiyat ve 35 üstü matematikle istediginiz aralıklara girebilme şansınız yüksek. Başarılar.
Tebrik ederim hocam ama o dönem geçti artık iyi bir edebiyat ve 35 matematikle 8 binden çok çok daha iyi sıralamalar elde ediliyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ULAŞ08
quote:
Orijinalden alıntı: semih4419
Merhabalar. Öncelikle tebrikler. tm de 44k dan 8k ya çekmiştim 2011 ygs de. O dönem lys netlerimde çok iyi sayılmazdı. İyi bir edebiyat ve 35 üstü matematikle istediginiz aralıklara girebilme şansınız yüksek. Başarılar.
Tebrik ederim hocam ama o dönem geçti artık iyi bir edebiyat ve 35 matematikle 8 binden çok çok daha iyi sıralamalar elde ediliyor :)
Desenize yaşlandık artık O zaman konuyu açan arkadaş adına sevindim. Herkes hakkettiği yere umarım ulaşır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X