Bildirim
TM2 ilk 10 bin de kaç sayısal vardır
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ankara hukuk en kötü 6.5k falan olur hocam, için rahat olsun. hacettepe, İstanbul falan 2k civarı düşebilir ama ankara o kadar düşmez, çok popüler çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben varım mesela beni sayma tmden tercih yapmıcam :) Tahmini 500-600 kişi vardır bence ya.Çünkü biz 4 sene boyunca edebiyat görmek zorunda olan bir alanız.Sadece ismi sayısal :D Fizik haftada 2 saat edebiyat 3 saatti :) Dil anlatım 2 saat coğrafya 2 saatti.Öyle saçma bir sayısal sistemi olunca tm birincisi bile sayısal çıkabilir :) -
gelmez dimi inş gelmez ya -
quote:
Orijinalden alıntı: mejnunn
gelmez dimi inş gelmez ya
Gelmesini istemiyorsan yazma ???
Einstein mod : Off -
ailemin zoruyla yazıyorum kahretsin -
quote:
Orijinalden alıntı: mejnunn
ailemin zoruyla yazıyorum kahretsin
hee tamam o zaman,belirtmemişsin ilk yazdığında ben de anlamadım haliyle.Dostum aileni ikna etmeye çalış diyeceğim de zaten tutmuyormuş bi sıkıntı yok o zaman :) -
bak tutmaz dimi kesin dimi aklımda hala ya tutarsa düşüncesi var -
bana istanbul hukuk gelir mi? 9104 siralamam. 8330 dan kapatmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
senin ankara gelmez büyük ihtimal istanbul gelir ankara geçen sene 5.8k o kadar oynamaz diye düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X