Şimdi Ara

Tm3 hukuk sizce hangisi gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar tm3 siralamam 18.086 su hukuklardan hangisi ihtimalli sizce?
    1) akdeniz 17400
    2) kocaeli 18200
    3) cukurova 19700
    4) selcuk iö 22800

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Tutma ihtimali en yüksekten baslayarak siralama yapacak olursak 4-3-2-1
  • Evet hocam orda hemfikiriz

• şehir ve kampüse göre tercih yap akademik anlamda denk okullar.
  • Evet dogru onu da goz onunde bulundurdum zaten anca selcuk iö gelir. Herkes kotumser ya da mantiklisi zaten odur bilemiyorum

• Dostum bende 18 bindeyim.Akdeniz,kocaeli,selçuk hukuku araştırdım.Çukurova hakkında bilgim yok.İçlerinde eğitimi en iyi olan açık ara Selçuk hukuk.Ama diğerlerine göre çok daha zor.Geçen yıl mezun durumundaki 900 kişiden 71'i mezun olmuş diye duydum.Kampüs ortamına gelecek olursak Kocaeli pek aktif değilmiş.Akdeniz'in kampüsünü çok öveni gördüm.Selçuk hukukun da kampüsünü de fena değil diye duydum.Zor olmasına karşın eğitimi yönünden benim için Selçuk hukuk bir adım önde.Ama araştırmaya devam edeceğim.
  • Yorumun icin tesekkurler hocam. Size gelebilecek ihtimal olarak hangi universiteleri verdiler peki? Hocalardan veya cevreden surasi gelir diyen oldu mu az cok ?

• Selçuk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz hiçbir hocamla konuşmadım ama sonuçlar açıklanmadan önce konuşmuştum.Bana dokuz eylül ve eskişehir hukuk gelirse üniversite hayatını daha mutlu yaşarsın ama Selçuk hukuka gidersen ikisinden de daha iyi eğitim alırsın demişti.1-2 gün içinde bir daha konuşacağım.Çevremdekiler de Kocaeli veya Selçuk diyor.Kocaeli diyenlerin sebebi Kocaeli'nin İstanbul'a yakın olması ve Selçuk'a oranla daha kolay olması.Selçuk diyenler de eğitimi yönünden Selçuk diyor.Ama bende Selçuk'tan biraz tırsmıyor değilim.Yüzdeye vurursak mezun durumundaki öğrencilerinin yaklaşık %7'si mezun oluyor.Ağustos ayına bütünleme koymuşlar.Bütünlemeye kalınca da tatildeyken dönüp bir daha Konya'ya sınava gitmek eziyet olur bence Ama hakimlik,savcılık sınavlarında da Ankara hukuktan sonra ikinci sırada.Antalya'yı ve Çukurova'yı fazla detaylı araştırmadım.İyice araştırıp kararımı vereceğim dostum.

• Hayirlisi hocam tesekkurler bol sanslar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.