Şimdi Ara

TOBB ETU INGILIZ DILI VE EDEBIYATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tobb etü ingiliz dili ve edebiyatını yazmayı düşünüyorum ama bu bölümle ilgili pek bi bilgiye ulaşamıyorum internette de o kadar araştırmama rağmen bilgi alamıyorum eğer yazarsam mezun olduktan sonra açıkta kalma korkum var lütfen yardım edin

• Bölüme tam burslu girmiş arkadaşım okulu bıraktı yeniden sınava hazırlanıyordu başka bir üninin idesi için. memnun değildi hiç.
  • Şu artniyetli arkadaşın dediklerine takılmamanızı öneririm. Daha tarafsız birinden öneri alsanız sizin için daha sağlıklı olur.

Açıkta kalma korkun ise üniversite tarafından değil de bölüm tarafından olmalı. İş imkanlarını bilmiyorum ama hazırlıkta o bölüme giren arkadaşlar tobb daki iş imkanı yüzünden tobb u tercih ettiklerini söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkey

Şu artniyetli arkadaşın dediklerine takılmamanızı öneririm. Daha tarafsız birinden öneri alsanız sizin için daha sağlıklı olur.

Açıkta kalma korkun ise üniversite tarafından değil de bölüm tarafından olmalı. İş imkanlarını bilmiyorum ama hazırlıkta o bölüme giren arkadaşlar tobb daki iş imkanı yüzünden tobb u tercih ettiklerini söylediler.

art niyetim neymiş söyle bakalım :) Bi aralar bende burda okulu çok savunuyordum. Ey gidi.

Bu arada sen beni tanımadan kimseye art niyetli biri olduğumu söyleyemezsin. Gel tanı ilk beni.
  • Bu arada takılmamak, arkadaş,tarafsız falan hoş değil, daha seçici konuş benim hakkımda. Sinirlendirdin bak :W

sanki biz burda MIT savunuyoruz. Te allahım

Zannedersin her yere yazı yazıyorum kötüleyici şunun şurasında 3-4 tane mesajım var gerçekleride mi yazmıyah :W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeonx -- 3 Temmuz 2015; 23:50:46 >
  • Evet haklısın kelimeleri biraz daha özenli seçmeliydim o konuda özür dilerim. Ancak "gelmeyin şu tükürdüğümün okuluna" sözünde tarafsız bir öneriden daha çok düşmanca bir tavır sezdim. Geçen seneden beri okul hakkında gerek kendi konusunda gerek arkadaşların açtığı konularda sürekli adeta karalama çalışması yaptın. Bence neden haksızsın onu dile getireyim:

Okulda sistem eksiği yok mu? Var. Bunu ben de belirtiyorum mesajlarımda. Ama o okullara yetişemez, burası tam bi çöplük bilmemne filan da değil yani.
    Üniversite dediğine eğitim için gidilir ve ben de açıkçası taş gibi eğitiim alıyorum. Bunu bilkentli arkadaşım da söyledi boğaziçili de. Ha sosyallikten, sistemlerin işleyişinden gem vurursun orası ayrı.

Okul önceden kötü durumdaydı bunun da farkındayım. Ama 10 senelik bi okuldan da ilk kurulduğundan itibaren bir odtü-bilkent olmasını bekleyemezsin.

Ben hala okulda olduğumdan biliyorum yapılmaya çalışılan ve yapılan değişiklikleri. Senin döneminle beraber okuyan bir sürü arkadaşım var keşke sizinle girseydim diyor.

Uzun lafın kısası: Yaz tabii hacım ben sana yazma demiyorum ama en azından 5-6 sene önce böyleydi şimdi nasıldır bilemem filan ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visioneer -- 4 Temmuz 2015; 8:10:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doraesra

tobb etü ingiliz dili ve edebiyatını yazmayı düşünüyorum ama bu bölümle ilgili pek bi bilgiye ulaşamıyorum internette de o kadar araştırmama rağmen bilgi alamıyorum eğer yazarsam mezun olduktan sonra açıkta kalma korkum var lütfen yardım edin

TOBB İDE'nin ilk açıldığı yıl verdiği (Sonradan arkasında durmadığı) iş garantisi dışında hiç bir üniversitede açıkta kalma korkusu olmadan okuyamazsın. İngiliz dili edebiyatı bölümleri içerisinde Boğaziçi-Bilkent-(belki) Koç dışında TOBB'un sağladığı kariyer imkanlarını sağlayan bir İDE bölümü olduğunu sanmıyorum Türkiye'de, Hangi alanda çalışmak istiyorsunuz ve dil seviyeniz nasıl bilmiyorum ama Üniversiteye girerken önceliğiniz kariyerse ve Boğaziçi - Odtü - Bilkent - Hacettepe - Koç'un herhangi bir bölümüne giremiyorsanız (veya girmek istemiyorsanız) TOBB en iyi tercihtir diyebilirim. Saydığım diğer üniversitelerden birini düşünüyorsanız o zaman tam olarak beklentilerinize göre değerlendirme yapmanız gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de aynı dertten muzdaribim.bu sene tobb hayaliyle çalıştım. puanım yetiyor Allah'şükür. son zamanlarda yaptığım araştırmalarda öğrenciler bölümdeki kadronun ve kaynakların yeni bölüm olduğu için hala yetersiz olduğunu söylüyor. kafam çok karıştı şimdi
  • Biraz geç oldu ama sana tamamen katılıyorum hocam. Bilkent Tobb'dan daha önce kurulmuş bir üniversite ve bu yüzden sistemini oturtmuş bir üniversite. Ben hukuk bölümündeyim. Ve bölümümün burslu tayfası da çok iyi bir bölüm. Diğerlerini bilemem. Ama arkadaş araştırmadan gelen biri herhalde her şey de bok atıp duruyor ne yazıkki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.