Şimdi Ara

TOBB ETÜ ydt puanıyla hazırlık atlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam.tobb da hazırlık atlamak için toefl a girmek gerekiyormuş galiba. Ydt puanı ile hazırlık atlamak mümkün mü 61 doğru ile? Yds ile oluyormuş sanırsam ydt ile olur mu? Bir de toefl çok zor mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de TOEFL gireceğim aşırı zor bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Derebey44 kullanıcısına yanıt
    aşırı kısmı abartı olabilir(olsama bile sertifikasının geçmediği yer yok) az buçuk temeli olana zor olmaz bence ben de tobb ee de okuyacağım inşallah geçen yıldan tanıdığım ve geçemeyen olmadı ki onlarında aham şahım bir ingilizcesi yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darquesse30 -- 5 Ağustos 2019; 21:12:44 >
  • darquesse30 D kullanıcısına yanıt
    Ben de TOBB ee okuyacağım sen burssuz musun ? Ve TOEFL gerçekten zor benim bildiğim

büyük ihtimalle yarı burslu gelir(7800) iş dünyası bursu çıktı tam burslu gibi yani
    İş dünyası bursu için gerekli belgeleri PDF yapamadım ondan başvuramadım. Anne baban çalışırken mı çıktı burs

annem babam ayrı ve birkaç özel durum vardı hocam pdf çevirici yazsanız tarayıcıya bir ton online program çıkardı be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    itü duim myp ile geçiş
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hiç bilmiyordum ki Adobe indirmeye çalıştım onu da beceremedim keşke yapabilseydim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.