Şimdi Ara

TOFAŞ - SERÇE ALINIRMI ABİLER YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

abiler ben 17 yaşındayım araba sürmeyi bilmiyorum 5000 tl param var 1992-1995 model serçe almayı düşünüyorum 4000- yada 4500 tl ye sizce bana benzin hariç yıllık masrafı ne olur trafik sigortası ne kadardın ben alıp biraz abartıya kaçmadan aksesuar yapcam ses sistemi sonra heards jant felan sizinde düşüncelerinizi alıym abilerim kardeşlerim !!!
    almam
    daki sebep sürmeyi ögrenmek istiyorum ehliyet alırken sıkıntı yaşamamak için

• ehliyetsiz öncelikle araba kullanma! Ayrıca araba kullanmaya alışmak için ehliyet kurlarına git ve ne kadar süre araç kullanabiliyosan kullan. Ehliyetsiz olarak başkalarının can güvenliğini tehlikeye atma .Ehliyeti aldıktan sonra şahin yada sercenin sana masrafı kendi üstüne yaptırırsan 400-500 tl nin üstünde sigortan tutucaktır onun dışında vergisi 100 lira anca tutar. Parçalarıda ucuzdur bir tamponu 80 lira bile değil.
  • Bence hiç bulaşma başına birsürü dert açacak. Motoruydu kasasıydı bildiğin bela. Onun çıkaracağı masrafı paranın üzerine koy Daha düzgün birşey al.
  • Profiline baktım, hangi ilde olduğun yazmıyor..

Küçük bir ildeysen al, hem sigortan düşüktür, hem de küçük yerlerde bunları kullanmak daha kolaydır..

İstanbuldaysan sakın alma.. İstanbulun trafiğinde bir sıkıştın mı çıldırırsın.. İnsanı çok fena yorar..
    Ayrıca sigortan muhtemelen çok yüksek çıkar.. Ben 2010 model aracıma geçen yıl 300 lira sigorta ödedim, 77 model renaulta ise 1060 lira dediler.. Ben yine aynı ben, kaza geçmişim aynı, bir tek araba farklı, aradaki prim farkına bak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 89 model vardı hiç masraf çıkarmazdı kerata ama bu 10 yıl önceydi tabiki temizini bulursan yine sorun çıkaracağını sanmam
    yıllık masrafıda bakım +sigorta +vize500tl yi anca bulur
    buda bir öneri
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-1989-model-lpgli-orjinal-serce-154787840/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er76. -- 20 Şubat 2014; 22:27:08 >
  • çok temizini toplanmışını bulmak çok zor,genelde turşu gibileri kalmış piyasada iyi araştırmak lazım kardeşim ilk önce ehliyet tabiiki...
  • boş ver o paraya 323 mazda alır tepe tepe kullanırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT PALİO ALACAĞIM YARDIM
    13 yıl önce açıldı
    FLUENCE ALINIR MI YARDIM?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Serce alırsan paranı çöpe atarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.