Şimdi Ara

Topladığım pc açılmıyor, Parça iadesi için Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3970x- h100i -rampage extreme 4- ax 1200i- gtx 690- 32 gb ram

Tüm bağlantıları yaptım, power suply bağladım . Açılış düğmesine basıyorum , powerdan tık diye ses geliyor açılmıyor. Bende powerı emanet bir powerla değiştirdim. Bu sefer açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Ekran kartını başka pcde denedim sağlam... Anakartın tüm ışıkları yanıyor, ekran kartı çalışıyor görüntü yok açılma emaresi yok. Sorunun işlemcide olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? 2011 pin herkes kullanmadığından deneyebileceğim pc bulamıyorum.. Acil öneri lütfen

• peki anakartın 2011 soketmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • power yetmiyordur belki ekran kartına
  • rampage extreme x79 tabiki 2011 pin yoksa işlemci oturmaz ztn.. İşlemci veyahut anakarttan şüpheleniyorum, ikisinden biri ama hangisi @intel hastası
  • 1200i sorunlu çıktı onu söktüm arkadaşın corsair TX750sini taktım. ,Anakart açılıyor , görüntü yok... hiç birşey yok malesef. Sesle hata koduda alamıyorum hopörlor yok anakartta.
  • ozaman geriye tek bisey kalıyor anakrt da bi sorun var sen bi kondansatörlerine bi baksana oynayan yada şişmış olan varsa hiç elleme direk iade et

• quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

ozaman geriye tek bisey kalıyor anakrt da bi sorun var sen bi kondansatörlerine bi baksana oynayan yada şişmış olan varsa hiç elleme direk iade et

Kondansatörlerde sorun gözükmüyor, zaten katı bu karttakiler. Yalnız işlemci 2. el , para ödemesi yapmadım iade etme şansım var. OC key ile hata kodunu öğrenme ihtimalim varmı bilmiyorum. İşlemcide sorun yoksa iade etmek istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki işlemciyi sen 2.el aldıysan orda test etdinmi yani çalışip çalısmadıgina baktinmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD HASTASI 044 -- 28 Ağustos 2013; 7:11:22 >
  • sorun işlemcide büyük ihtimalle yada psu yetmiyor anakartın kendi görüntü çıkışına bağla
  • Problem powerda çıktı. Şans işte, yenisiyle değiştirildi sistemde herhangi bir problem kalmadı. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
  • Hocam çözüldüğüne sevindim fakat emanet aldığınız power niye sistemi çalıştırmamış onu anlayamadım Neyse
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Dvi Kabloyla alakalıymış, Aslında eski kasada denemiştik kabloyu çalıştırıyordu fakat Gtx 690 ve bu monitörde çalışmadı... Gereksiz yere bizi uğraştırdı. Ayrıca Corsair 750 watt powerla kullanırken bu sistemi kaldırmadı. Wd black bozdum 2 tane, neyseki değiştirdiler :D
  • Çözüldüğüne sevindim hocam insan yogun stres altında oluyo bu urumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.