Şimdi Ara

Tornavida Seti Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi kaliteli bir tornavida seti arıyorum. Genelde elektronik cihazlar (laptop, fare...) gibi şeyler için kullanılacağı için küçük uçlara sahip olması gerekmekte. Tek başlık üzerine takılabilir uçlar şeklinde olması daha taşınabilir geldiği için tercihim o yönde ama direkt çeşitli tornavidalar şeklinde de olabilir. En önemli kıstas güçlü bir mıknatısının olması. Malum küçük vidalarla uğraşması zor oluyor.

Saatçi mini tornavida setleri olarak geçiyor ama gözüme kaliteli bir ürün çarpmadı. Kullandığınız/gördüğünüz güzel setler varsa öneri alabilirim.

İyi forumlar.

• Enes-_- E kullanıcısına yanıt
    www.ifixit.com
    iFixit Mako Driver Kit: Precision Screwdriver Bit Set for Electronics
    https://www.ifixit.com/products/mako-driver-kit-64-precision-bits

Genelde bunu çok görüyorum araştır.

Kalite istersen Wera marka tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 3 Aralık 2024; 12:41:3 >

• Sıfır ve kutusunda ,

Tork ayarlı, 

Ekranlı 5 kademeli (2kgf/cm) 

full uç seti olan type-c şarjlı e-tornavida

• tersosmos kullanıcısına yanıt

Attığınız model çok güzel gözüküyor ama yurt dışı kargo sınırını aşıyor malesef. Wera markasında hem istediğim tarz bulamadım ve fiyatları bütçemin üzerinde. Yine de teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes-_- -- 3 Aralık 2024; 17:21:28 >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt

Güzel gözüküyor ama gidip bakmadan alınmaz gibi geliyor. Marka vb. bir ibare de göremedim. Marka hakkında bilginiz var mı acaba?

• Enes-_- E kullanıcısına yanıt

test ettim canavar gibi torku var sıfır ürün,marka model vermiyorum zira zerre ilgisi olmayan tipin biri gelip cart curt yorum yazıyor sırf ürün satılmasın diye :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Uçlu Kalem Tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Uçlu Kalem Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Direksiyon seti önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.