Şimdi Ara

torrent indirirken takipe takilmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar ben almanyada yasiyorum torrent indirdigim icin bana ceza gelmis ben sunu merak ediyorum mesela dosyayi tam indirdim diyelim sonradan nasil ispat edebilirler acaba sonradan indirdigimi bulabilirlermi torrent uzeri yada o an takipteyken ellerinde varmisdir bilgi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni cezadan bana da geldi sayfalarca kagitta indirilen dosyanin adida yer aliyor. Ancak ben vu dosyayi turkiyedeyken indirmistim ve torrent programinda seed olarak kalmis.gelen evraklarda kar amaci guderek bu sarkiyi baskalarina sattigimdan soz ediyor :) indirmesem de sirf seed yuzunden ceza kestiler. 5000 euro ceza, bu eylemi kavul ettigim taktide 1700 euroya dusecekmis sozde. Dolandiricilik oldugundan supheleniyorum, bi aralar Turkiyede avukatlar ip adresinden tespit ederek indirilen lisansli dosyalar uzerinden dilekce yazarak para kazanmaya yonelik girisimleri vardi. Birde sure cermisler 15 kasima kadar ne olucak bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadasim bana da 5 yerden indirdigime calistigima dair kagitta yazilar var benim anlamadigim su ben bunlari tap indirmeden iptal ettim yani tamamini yuklemedim ve torrent programinida silmistim buna ragmen cezayi gonderen buro benim bilgisayara dosyanin tamami indirip indirmedigimi nasil nerden bilecek . yada tamamini indirmissemde bunu bana nasil ispat edebilirler.
  • öyle bişi yok arkadaşlar ya torrent heryerde yasal devam ediyor artık nasıl çeza ödediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: playermemo

öyle bişi yok arkadaşlar ya torrent heryerde yasal devam ediyor artık nasıl çeza ödediniz ?

Konu 2012'de açılmış.Ek olarak konuyu açan kişi Almanya'da ceza var yazmış.Türkiye'de değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film İndirme Sitesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.