u torrent bit torrent sildim denedim olmadı.Programları başlattıktan bi kaç saniye sonra kitleniyo tamamiyle res atmak zorunda kalıyorum! Bir ara ad-aware, c-cleaner, advenced system care, avg ve combofix ile taradım.combofix kinpin gibi bi dosya bulup sildi düzelmişti ama yeniden başladı.Ne oldugunu bulamadım şimdi combofix yaptım log dosyası mevcut ben anlayamadım sorun ne olabılır?
format at sağlam olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: muratyetimova
format at sağlam olsun :)
Eski bilgisayarım olsa anında atardım formatı ama bununla ugrasamam :)
kilitlemiyor bence, indirme anında kapatıldıysa sil baştan kontrol ederken kasabilir bilgisayar eskiyse
quote:
Orijinalden alıntı: F0URF0URTW0
u torrent bit torrent sildim denedim olmadı.Programları başlattıktan bi kaç saniye sonra kitleniyo tamamiyle res atmak zorunda kalıyorum! Bir ara ad-aware, c-cleaner, advenced system care, avg ve combofix ile taradım.combofix kinpin gibi bi dosya bulup sildi düzelmişti ama yeniden başladı.Ne oldugunu bulamadım şimdi combofix yaptım log dosyası mevcut ben anlayamadım sorun ne olabılır?
mediaget programını dene bir de
quote:
Orijinalden alıntı: Manager_
kilitlemiyor bence, indirme anında kapatıldıysa sil baştan kontrol ederken kasabilir bilgisayar eskiyse
kasıcagını sanmıyorum sadece kontrol ederken degıl indirme anındada kitleniyo.
peki hocam celeron 1.7 256 ram mi makina okadar kasacak kadar, torrent programları arka planda kalır virüs programı gibi. vardır bence bir sebebi
dosyaları kontrol ederken yine kitlendi mediagetde olmadı sorun torrenttende degıl daha ocne baska torrentlerde de aynı sorun olmustu.
quote:
Orijinalden alıntı: F0URF0URTW0
dosyaları kontrol ederken yine kitlendi mediagetde olmadı sorun torrenttende degıl daha ocne baska torrentlerde de aynı sorun olmustu.
dostum sana bugün hak verdim, son utorrent in güncellemesini yaptım, neyse müzik dinliyorum takılmalar vs oldu sonra tonrrenti açtım gene takılmalar vs, kapattım zar zor torrenti bilgisayar rahatladı. son güncellemelerde sıkıntı var bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme