Şimdi Ara

Toshiba G900 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amcalar bu toshıba G900 gerçekten çok hoş fiyatta uygun lakiiin HSCSD bu cihazda yok sonradan ekletebilirmiyim bilen varmı nasıl ekleteceemmmm

• amcalar bu toshıba G900 gerçekten çok hoş fiyatta uygun lakiiin HSCSD bu cihazda yok sonradan ekletebilirmiyim bilen varmı nasıl ekleteceemmmm
    quote:

Orjinalden alıntı: Elaman

Turkcell GPRS ayarlarını yaparken hata vermiş olması olayını anlayamadım. Geçmiş mesajlarda bir dosya adresi verilmişti onu indirip SD karta yükleyin ve file explorerden onu yüklediğiniz yere gidip üzerine bir kez tıklayıp çalıştırın ayarlarınız otomatik yapılacaktır. Eğer bu nokta ile ilgili sorun yaşıyorsanız sisteminize Hard Format atıp öyle deneyin. Nasıl Har Format atacağınız da geçmiş mesajlarda yazıyor olmalı.

Pil için multimedia yı arayıp sormak gerekir. Ben bakındım TR'de bulamadım ama imkanınız var ise yurt dışından mugenin daha uzun dayanan bataryalarından getirtebilirsiniz. Ya da bekleyeceksiniz yan sanayi ve marjinal ürünler yakında gg'ye düşer:

http://www.mugenpowerbatterijen.nl/pda_toshiba.html
    http://shop.eten.hu/advanced_search_result.php?keywords=g900

amcalar bu toshıba G900 gerçekten çok hoş fiyatta uygun lakiiin HSCSD bu cihazda yok sonradan ekletebilirmiyim bilen varmı nasıl ekleteceemmmm

• allah razı olsun çok tşk ederim
  • ya arkadaslar merak etim kamerasi nekadar kötü bi resim video cekip ekliye bilirmisiniz büyük bir beklentim yok ama merak bide yeni rom guncelenmesi tam olarak kilitlenme prolemini giderdimi t9 aciken kitleniyomu yoksa halla
  • eleman o verdiğin linkteki pilleri Türkiye'ye geldiğinde nerede bulabilirim.gg nedir?
  • gittigidiyor.com
  • Bu cihaza sahip olan arkadaşlardan bir ricam olacak, cihaza her PPC oyununu yükleyebiliyor musunuz, çalıştırabiliyor musunuz?

Mesela age of empires, simcity ve/veya başka oyunlar, bu oyunların ekran çıktıları nasıl oluyor foruma koyma şansınız var mı?

Bu cihazdaki çekincelerimden biride HP nin 6XXX serisindeki gibi, standart olmayan ekran çözünürlüğü sonucunda piyasadaki yazılımların yarıdan fazlasını kullanamaz olmasıdır.

İyi çalışmalar
  • ekran çözünürlüğünü 640x480 yapan küçük bir uygulama var. bu sayede normal vga ekran desteği olan tüm programları kullanmak mümkün, zaten artık hemen her uygulamanın vga versiyonu da yapılıyor. yani ekran uyumsuzluğu problem değil.

oyunlar ile ilgili ekran değil ama klavye ilgili ciddi bir problem var. ne olduğunu anlayamadığım bir uyumsuzluk yüzünden özellikle emulator oyunlarda oyun kontrolleri yapılamıyor. bahsettiğin oyunları fırsat bulabilirsem denerim ve bilgi vermeye çalışırım.

ekran çözünürlüğünü 640x480 yapınca alt kısımda siyah bir boş alan kalıyor kalıyor çözünürlük farkından dolayı.

quote:

Orjinalden alıntı: kasif

Bu cihaza sahip olan arkadaşlardan bir ricam olacak, cihaza her PPC oyununu yükleyebiliyor musunuz, çalıştırabiliyor musunuz?

Mesela age of empires, simcity ve/veya başka oyunlar, bu oyunların ekran çıktıları nasıl oluyor foruma koyma şansınız var mı?

Bu cihazdaki çekincelerimden biride HP nin 6XXX serisindeki gibi, standart olmayan ekran çözünürlüğü sonucunda piyasadaki yazılımların yarıdan fazlasını kullanamaz olmasıdır.

İyi çalışmalar

• http://www.youtube.com/watch?v=4zCW1igYha0&feature=related

Bu oyun çalışıyormuş mesela.

Saygılarla...
  • ya ben bildigim kadarini söyleyim bildiyim daha aletin türkce romuyok yani yamayla filan yaparisin belki ama düzen alamiya bilirsin makinan performansini türkcelestirmeyi bedava yaparsin rom cikarsa skype zaten bu aletlerin hepsi destekliyor oyun isine gelincede aletler wds6 uyumlu oyunlari oynarsin ama öyle cok aparti seyler bekleme
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumsalanimatör

yav eşekmi anırıyo burda biri cevap versin onbaşıysak eşek başıda değilizya biri cevap versin bu keratayı türkçe yapmak mümkünmüüü kaça patlaaaaaarrrr skype destekliyomuuuu

zaten sen bu aleti alma bosuna yazik olur
  • NEDEN ALMA YAZIK OLUR DEDİN GERCI TURKCELESMIYOSA BU BUYUK SORUN IYICE ARASTIRAYIM YAMA ISI SAKAT IS TAT VERMEZ
    quote:

Orjinalden alıntı: reem86

ya ben bildigim kadarini söyleyim bildiyim daha aletin türkce romuyok yani yamayla filan yaparisin belki ama düzen alamiya bilirsin makinan performansini türkcelestirmeyi bedava yaparsin rom cikarsa skype zaten bu aletlerin hepsi destekliyor oyun isine gelincede aletler wds6 uyumlu oyunlari oynarsin ama öyle cok aparti seyler bekleme

• bloototh kulaklık almak istiyorum ama hiçbir fikrim yok. blootoh kulaklık ile mp3 dinlemek falan da mümkün müdür, yoksa sadece görüşme yapmak için mi kullanılır. jabra BT.8010 diye bir model güzel gibi druyor. bu konuda bilgisi olan bir arkadaş bilgi verebilirse sevinirim
  • Hece Tabi Bluetooth Kulaklıkla Mp3 Dinleyebiliyosun Plantronics Explorer 340 Var Ucuz Ve Kullanışlı Tavsiye Ederim İncele Ama Sen Gene Bir.
  • çok teşekkürler. tavsiye ettğin ürünü inceleyeceğim

quote:

Orjinalden alıntı: Kardann

Hece Tabi Bluetooth Kulaklıkla Mp3 Dinleyebiliyosun Plantronics Explorer 340 Var Ucuz Ve Kullanışlı Tavsiye Ederim İncele Ama Sen Gene Bir.
  • Ya bu Explorer 340 G900'ün yanında verilen cihaz. Açıkcası ben kesinlikle tavsiye etmiyorum onu. Telefonla alt alta üst üste getirsem bile bırak müzik dinlemeyi konuşturmuyor bile.

Hece senin dediğin bluetooth kulaklık güzele benziyor lakin çift kulaklıklı vs sokakta bununla ne kadar rahat edebilirsin ? İyi düşün iki kulağını da kapatacak hem sıkıntı verecek hem şarjı ne kadar dayanacak. Bence jabranın tek kulaklıklı bir modeli olabilir. Daha uygun fiyata olanlar var. Bende jabranın eski bi modeli var ve ihtiyaç duyarsam kullanıyorum sorunsuz iş görüyor. Tabi yine de tercih sana kalmış.
  • bir şey soracam.siz power tuşuna bir kere basıp beklemeyemi alıyorsunuz telefonu da şarjı iki gün gidiyor?yeni keşfettim bunu da.
  • Plantronics Explorer 340 gerçekten de cihazla verilen kulaklık. ben bunu bir türlü benim cihaza tanıtamadım, o yüzden kaldırıp bir kenara koydum. benim g900, elimdeki bluetooth realtek GPS'i tanıyor ama kulaklığı bir türlü görmedi. arkadaşın hp6815'i benim kulaklığı problemsiz olarak görmese kulaklık bozuk diyeceğim ama o kullanabiliyor. benim cihaz diğer bluetooth cihazları görmese g900'üm bozuk diyeceğim ama görüyor. garip bir durum. ?

biraz araştırdım ve anladığım kadarıyla jabra BT 8010 tek kulaklıkla da kullanılabiliyor. biraz pahalı olması düşündürüyor beni ama gerçekten kaliteli birşey ise alınabilir.

Elaman arkadaşım, acaba bluetooth kulaklık ile görüşme yaparken kayıt yapınca kayıt nasıl oluyor, hiç deneme imkanın oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 24 Ocak 2008; 14:17:11 >

•  Toshiba G900
    PLANTRONICS EXPLORER 340 BLUETOOTH KULAKLI

Aslında hiçte fena görünmüyor.

Cihazla birlikte 2 gb hafıza kartı ve bluetooth kulaklık gelmesi çok iyi.

4 gb hafıza kartı takan oldumu herhangi bir sorun varmı ?

Arkadaşlar birde bence karşılaştığınız sorunlarla ilgili ürünün disbiritörü olan Multimedyadan destek alabilirsiniz.

http://www.multimedya.com/?module=contact

Saygılarla...

• quote:

Orjinalden alıntı: arrogant
    bir şey soracam.siz power tuşuna bir kere basıp beklemeyemi alıyorsunuz telefonu da şarjı iki gün gidiyor?yeni keşfettim bunu da.

Evet dostum tabiki cihazı beklemeye alıyoruz. Aksi taktirde bu ekrana pil mi dayanır!.

quote:

Ebu Computer

Bildiğim kadarıyla artık G900 ile beraber Platroniks BT kulaklık verilmiyor. Dün bizim bi arkadaş almış sadece Toshiba MSD vermişler. Ve 8 GB'lik kart deneyenleri okudum nette çalışan çok model var.

quote:

hece

Valla ben çok kolay tanıttım platroniksi ve kullandım da yani kullanmaya çalıştım daha doğrusu. Kayıt olayını hiç denemedim inan ki ama iyi bir fikir gibi geldi yarın deneyeceğim sonucu yazarım.

Ve saygıdeğer site yönetimi bizlere yardımcı olup forumu kötü niyetli insanlardan koruduğunuz için ayrıca teşekkür ederim...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.