Bildirim
Toshiba Isınma Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu sıcaklıklar gayet normal.Yükte 90'ı geçmediği sürece sorun olmaz. -
hmm tmm o zaman.. tesekkürler... -
Yükte 65C mükemmel değer, çoğu insanı sevindirir. :) -
ss isterük inanman teorik olarakta bir laptobun yukte 65 gecmemesi imkansız
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fan devreye girmiyorsa korkmalısın ki ben satellite c855 1ld kullanıyorum yükte 88-90'ları görüyor ama fan devreye giriyor. :D -
bende çok rahat 80 derece görüyorum oyun oynarken, 85-90 lara çıkınca bilgisayar otomatik kapanır zaten zarar verecek sıcaklıklarda açık kalmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: serkanbektas
bende çok rahat 80 derece görüyorum oyun oynarken, 85-90 lara çıkınca bilgisayar otomatik kapanır zaten zarar verecek sıcaklıklarda açık kalmaz
85-90 derece de kapatmaz işlemci sınırı i7 lerde 100,i5 lerde 105'tir.90 küsürlerde sıfır olmasına rağmen oyun oynana leptoplar var. -
yükte 65 derece kesinlikle csb. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
quote:
bende çok rahat 80 derece görüyorum oyun oynarken, 85-90 lara çıkınca bilgisayar otomatik kapanır zaten zarar verecek sıcaklıklarda açık kalmaz
85-90 derece de kapatmaz işlemci sınırı i7 lerde 100,i5 lerde 105'tir.90 küsürlerde sıfır olmasına rağmen oyun oynana leptoplar var.
90 derecenin üstünde kokular duymaya başlarsınız, en fazla iki hafta dayanır o bilgisayar :) ben Toshiba nın yardımcı programı PC Health Monitorü kullanıyorum en fazla 88 derecede felan açık kaldı bilgisayar. eğer daha yüksek sıcaklıklar görüyorsanız bios ayarlarından güç kapatma eyleminin sınırını düşürün.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
quote:
85-90 derece de kapatmaz işlemci sınırı i7 lerde 100,i5 lerde 105'tir.90 küsürlerde sıfır olmasına rağmen oyun oynana leptoplar var.
90 derecenin üstünde kokular duymaya başlarsınız, en fazla iki hafta dayanır o bilgisayar :) ben Toshiba nın yardımcı programı PC Health Monitorü kullanıyorum en fazla 88 derecede felan açık kaldı bilgisayar. eğer daha yüksek sıcaklıklar görüyorsanız bios ayarlarından güç kapatma eyleminin sınırını düşürün.
Bende Pc Health monitörden takip ediyorum sıcaklıgı.. Pc yi kapatıp fana baya güçlü bi şekilde üfledim. şimdi çok şükür ısınmaya meyilli olmayan zeminde on numara calışıyo.. 55-65 arası artık... 45e düştüğü bile oluyo boştayken
-
Merhaba
S70-A-11E versiyonu var bendede alalı 1 yıl oldu soğutucuda olmasına rahmen gta 5de 100 dereceyi rahat görüyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X