Şimdi Ara

Toshiba laptop Anakart değişimi sonrası ısınma :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı yaklaşık 14-15 ay önce aldım 2 defa servise verdim 2. gidişinde anakartını değiştirdiler o tarihten itibaren bilgisayarda ısınma sorunu var yani basit bi oyundayım knight online yada lol gibi grafikleri en alt düzeye çekiyorum %20 si falan kullanılıyor işte işlemcinin ama işlemci sıcaklığı 90 derece zaten 90ın üstüne çıkmıyor benm pc 90dan sonra çekirdeklerin hızı 3200 mhzden 1200 e yada 2000 e falan düşüyor böylece sıcaklığı azaltmış oluyor sonra yine normale dönüyor 90 derecede yine aynı şeyi yapıyor yani bu işlem 10-15 sn de bir sürekli oluyor Oyun oynarken fps de düşüyor haliyle çok can sıkıcı bi durum ilk defa laptopmu açtım macunu yeniledim acaba ondan mı diye değişen bişey olmadı dedim şuan bi ek soğutucu alayım 50 lira verdim soğutucuya yine değişen bişey olmadı anakart değişimi yüzündenmi bu sorunu yaşıyorum ben ilk servise verişimdede 1 TB olan hdd bana 670 gb olarak geri verildi sizce ben bu pc yi iade edebilme şansım varmı 6-7 ay kadar garantsi var hala Bıktım artık bu pcden ben lütfen yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildLesS -- 14 Mayıs 2015; 18:27:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.