Şimdi Ara

Toshiba laptop sürekli mavi ekran çıkıp sistem çöküyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir hafta önce Türkiyeden Singapura geldim. Lakin şu birkaç günde 3 kere format atmama rağmen hep aynı hata ile karşılaşıyorum.Bilgisayarı normal kullanırken birden resimde görülen ekran beliriyor 5 saniye kadar ve restart yapıyor.
    Vistayı kaldırıp xp veya windows 7 kurmak çözüm olur mu?Bana yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.Sağolun.
    Bilgisayarım Toshiba A200 1bp laptop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerocan -- 17 Ağustos 2009; 19:52:11 >

• bu link te ayrıntılı açıkıklama var.

http://support.microsoft.com/kb/903251/tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerocan

Arkadaşlar bir hafta önce Türkiyeden Singapura geldim. Lakin şu birkaç günde 3 kere format atmama rağmen hep aynı hata ile karşılaşıyorum.Bilgisayarı normal kullanırken birden resimde görülen ekran beliriyor 5 saniye kadar ve restart yapıyor.
    Vistayı kaldırıp xp veya windows 7 kurmak çözüm olur mu?Bana yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.Sağolun.
    Bilgisayarım Toshiba A200 1bp laptop.

netio.sys vista ile ilgili bir dosya sorun vistadan kaynaklanıyor,başka bir vista cd ile yada xp veya windows 7 kurman yeterli olacaktır.

• ethernet kartı driverinde sorun olabilir. tüm driverları güncel sitesinden modeli kontrol ederek yükle format işleminden sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.