Şimdi Ara

Toyota 4 Runner

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda araştırdım ama pek bilgi sahibi olamadım.
    Otomobilimi sattım. Hemen hemen her hafta ava, zor yol şartlarındaki arazilere, çamurlu yollara giriyoruz. Senede 1-2 defada ailecek uzun yola gidiyorum. Hem uzun yolda sorunsuz gidecek hemde arazide yolda koymaycak araçları inceliyordum. Satılık ilanlarda tip, vergi ve motor olarak uygun gördüğüm araçlar Toyotaların 4 Runner araçları var.

Bu araç hakkındaki tecrübelerinizi ve duyumlarınızı öğrenmek isterim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Örneğin bu araç hem uzun yolda keyif hemde arazide vereceği keyif güzel gibi geliyor

Toyota 4 Runner

Toyota 4 Runner

Toyota 4 Runner

Toyota 4 Runner

Toyota 4 Runner

• Bu araçtan şimdiye kadar 1-2 tane gördüm. Amerikan piyasası arabalarını andırıyor. Kaç paradır ki bunlar ve motor nasıl?
  • Araçların fiyatları 20 ile 25 arası değişiyor. Dizel ve benzin, lpg seçenekleri var. Vergiside yaşına göre 180 lira ile 700 lira (senelik) değişiyor. Motorda 2.4 ve 3 litre olarak sınıflandırmaları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomik07 -- 21 Ocak 2010; 15:07:09 >
  • bu araçtan görmedin açıkçası ama çoğu parçaları hilux ile aynı diyor kullananlar
  • bu forumda bu araçlarla ilgili kişileri bulmak zor olabilir. 4x4 lere özel forumlar var, google dan aratıp bulabilirsiniz. oralardan daha fazla kullanıcı yorumları bulunabilir.
  • 1-2 kere anca görmüşümdür pek yaygın değiller.
  • bunun yenileri çook fena aga.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford transit 2.0 ecoblue
    8 ay önce açıldı
    FORD CONNECT 1.5 ecoblue
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.