Şimdi Ara

TOYOTA Avensis 1999 2.0 21.750 COK MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOYOTA Avensis 1999 2.0 manuel 224.00 km'de değişeni kazası yok,boya lokal olabilirmiş şimdiki sahibi de tam bilmiyor temiz gibi arabanın sahibiyle cumartesi buluşacağız pazarlığı sordum 20.500 verdiler satmadım dedi halbuki ben 20 bin tlye iner diyordum.Sizce arkadaşlar bu fiyata avensis alıp 4-5 sene bineyim mi yoksa piyasanın durgunlaşmasını mı bekleyeyim.Cumartesiye kadar cevap verirseniz sevinirim.

• Bence al piyasayı bekleme yoksa arabasız kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada avensis milano lpgli ve şimdi baktım forumlarda bazıları hatta çoğu kullanıcı çok sövmüş bu lpg sistemine
  • hocam ne olursa olsun 20 tlye benzinli linea,2007-2008 clio sembol, accent era alinir.Toyota evet iyi arac yapior,ama 15 yasindaki arabaya bu parayi vermmem icin mercedes olmasi lazim.Yazik gunah etmez okadar sakin ha sakin yapmayin..

• Ahh kardeşim ahh gönlümdeki yarayı deştin.Bana kalsa mercedes e1,e2 paket bir e200 200 alırım ama ailem istemiyor mercedes masraflı araçmış falan filan korkuyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatalexander

Bu arada avensis milano lpgli ve şimdi baktım forumlarda bazıları hatta çoğu kullanıcı çok sövmüş bu lpg sistemine

O arabaya Milano değil kendin LPG kiti icat edip şöyle bi tank birkaç boru enjektör bi devreyle monte etsen yine sorunsuz yürür tabi gerçekten sorunsuzsa...
    Ama yine de en fazla 20 ver 19500 le gir. Motor ömrüne göre alip almiycagina karar verirsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roq -- 20 Ağustos 2014; 23:35:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Roq kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende zaten yakın arkadaşlarımda avensis var hepsi çok memnundu arabadan taş gibi araba ee bide 2.0 motor bende ondan ısındım ama mevcut piyasada 19.500 e temiz avensis göremedim ben
  • Yaklasik 15 gun once 99 model corolla 148binde dedigin gibi kazasizini aldik bir tanidiga 14.500tl'ye. Belki fikir verir size.

• OHA ben şuan kullandığım 2009 model aveo'yu 22 ye almıştım....
  • Aman sakin kardesim

• 20500 vermediler ayağını geçeceksin esnaf ağzı yapmasınlar piyasa şuan yükseldi kışın 18e satamaz.
  • sol extra ise 19 verilir. mondeo ve 626 bak birde

• hocam parasını sonuna kadar hak eden bir arabadır yakıtı 1.6 larla aynı hatta daha az bile yakarsın tüple. performansı çok çok iyi masrafsız sıkıntısız 3 5 yıl arkana bakmadan binersin kesinlikle temizse almalısın
  • Buradan çıkardığım sonuç ve çevrimde ki kişilerin,bu arabayı kullanan arkadaşlarımın söylediği de şu ''kardeşim avensis 10 numara araba al kullan 3-4 yıl ama 20 bin tl üstü para verilmez''.Artık en son 20 bin veriyorum diyeceğim heralde kabul ederse ekime kabul etmezse kasıma.Kışa kadar beklerim artık fiyatların inmesini:))
  • Geçen yaz 113k km deki 2004 Avensis 2 yi 24.750 te sattık

4 5 parça boyalı değişensiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 21 Ağustos 2014; 14:21:12 >
  • 7he mcRp kullanıcısına yanıt
    Ucuza almıs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.