Şimdi Ara

Toyota Corolla için Filtre Seti ve Akü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım Toyota Corolla HB 2005 1.6 Benzinli ve 101 bin km ye girdi. Bakımlarını yaptıracağım fakat servis çok pahalı olduğu için internet üzerinden temin edip takmayı veya taktırmayı düşünüyorum. Ayrıca aküyü de değiştirmeyi düşünüyorum. Bosch marka ürünleri tercih edebilirim. Ya da üzerinde orijinali ne ise onun aynısından almak isterim. Geçmişte araştırmış ve not almıştım ama şimdi bu notlar kayboldu. Orijinal filtre (yağ, polen, hava, yakıt) ve markasının ne olduğu, temin edebileceğim yerler ve akü tavsiyesinde bulunursanız memnun olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 15 Haziran 2015; 8:32:24 >

• bu linkten bak istersen yararlı olacaktır.
    http://www.akparca.com/Toyota-Yedek-Parca,LA_4038-2.html#labels=4038-2
  • Bir ay içerisinde almadıysan buradan iste gelsin..Ben Corollamın bütün sarf malzemelerini buradan aldım..Siteye gir , seç..Kargo ile 2 günde elinde...WWW.otostart.com Ek.... Fiyatları uygun ve çeşit var....Seçip istiyorsun...Aldatmaca yok.Ne istiyorsan o geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 12 Ağustos 2015; 10:46:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 Akü Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.