Şimdi Ara

toyota kampanya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar toyotanın son kampanyası hakkında bilgi sahibi olan var mı???bu konuda bayi ile görüşen kimse var mı???peşinat ve 47 ay taksit??

• ben bunu sordum daha duyrulmadığını söylediler. kampanyaya göre 0.79 faiz olacak ve 60 aya kadar vade var. akbank la anlaşmışlar...
    arabalarda indirimde şu anda normal olarak verilen indirimlerden. yani 7000 liralık indirim var avensisin benzinli versiyonunda...
  • 6.000 tl indirim var diyolar corolla benzinli 1.6 comfort extra liste fiyatı 40.500 bu fiyat indirimden sonra 34.500 mi oluyo acaba yoksa bu da başka bi reklam aldatmacasımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunican -- 17 Temmuz 2010; 22:44:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunican

6.000 tl indirim var diyolar corolla benzinli 1.6 comfort extra liste fiyatı 40.500 bu fiyat indirimden sonra 34.500 mi oluyo acaba yoksa bu da başka bi reklam aldatmacasımı ?
    KREDİ olayı çok iyi ben 20.000 tl kredi kullandım dosya masrafı+sigorta yok ..faiz oranı 0.79

36 ay*654 tl ödeyecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatos73

KREDİ olayı çok iyi ben 20.000 tl kredi kullandım dosya masrafı+sigorta yok ..faiz oranı 0.79

36 ay*654 tl ödeyecegim.

Alıntıları Göster
    hakikaten indirim miktarı ne acaba? sonuçta krediyi biz ödeyeceğiz ama indirimi asla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsphex

hakikaten indirim miktarı ne acaba? sonuçta krediyi biz ödeyeceğiz ama indirimi asla....

Alıntıları Göster
    auris 1.33 comfort aldım liste fiyatı 34200 tl 700 tl indirimle 33500 e aldım benim aldığım modelde kampanya indirimi yoktu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatos73

auris 1.33 comfort aldım liste fiyatı 34200 tl 700 tl indirimle 33500 e aldım benim aldığım modelde kampanya indirimi yoktu...

Alıntıları Göster
    bu kampanya 6 ay devam edermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

bu kampanya 6 ay devam edermi?

Alıntıları Göster
    sürekli uygulayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozturan

sürekli uygulayacaklar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,
    Ben de Auris 1.33 almayı düşünüyorum.
    Şu anda liste fiyatları 34.900 TL gözüküyor. Bayide test sürüşü yaptım ve aracı beğendim ancak fiyat konusunu görüşmedim.
    Benim de 33.500 'ye alma şansım olur mu acaba ? Sizler hangi bayiden aldınız, önerebileceğiniz bir bayi var mıdır ?

Çok teşekkürler,

Bülent
  • quote:

Orijinalden alıntı: northernlight

Arkadaşlar merhaba,
    Şu anda liste fiyatları 34.900 TL gözüküyor. Bayide test sürüşü yaptım ve aracı beğendim ancak fiyat konusunu görüşmedim.
    Benim de 33.500 'ye alma şansım olur mu acaba ? Sizler hangi bayiden aldınız, önerebileceğiniz bir bayi var mıdır ?

Çok teşekkürler,

Bülent

Alıntıları Göster
    artık krediler çok kolay sağlanıyor. masrafları da bayiler karşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurkayT

artık krediler çok kolay sağlanıyor. masrafları da bayiler karşılıyor.

Alıntıları Göster
    Aman ne kampanya ne kampanya bayıldıııım

İlanlarda benzin yada dizel ibaresi belirtilmemiş..Gittim görüştüm ilanın benzinli modeller ve sadece alt donanım için geçerli olduğunu öğrendim..

Dizel d4d model coralla için 800 tl aylık 47 ay ödemeli oluyor peşinat tutarıda 8000 tl

Son taksit olan 48'inci taksitin tutarı ise tam 7730 tl dediler dibim düştü

Kaba hesapla peşin fiyatı 43.500 olan araç bu kampanya dahilinde

800*47=37 600
    8000 peşinat ile 45 600
    son taksit tutarı 7730 eklenincede 53.330 tl oluyor..Gerçekten süper kampanya..

• 45 milyar kredi alip 5 yil sonra ne kadar geri odemek istiyorsun? Mevcut faizlerde durum boyle. Paran varsa pesin al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kujo

45 milyar kredi alip 5 yil sonra ne kadar geri odemek istiyorsun? Mevcut faizlerde durum boyle. Paran varsa pesin al.
    Auris dizel modellerinde peşin ödeme de ne kadar indirim yapılıyor, bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Aman ne kampanya ne kampanya bayıldıııım

İlanlarda benzin yada dizel ibaresi belirtilmemiş..Gittim görüştüm ilanın benzinli modeller ve sadece alt donanım için geçerli olduğunu öğrendim..

Dizel d4d model coralla için 800 tl aylık 47 ay ödemeli oluyor peşinat tutarıda 8000 tl

Son taksit olan 48'inci taksitin tutarı ise tam 7730 tl dediler dibim düştü

Kaba hesapla peşin fiyatı 43.500 olan araç bu kampanya dahilinde

800*47=37 600
    8000 peşinat ile 45 600
    son taksit tutarı 7730 eklenincede 53.330 tl oluyor..Gerçekten süper kampanya..

Arkadaşım sen ya daha önce hiç kredi çekmemişin yada biri arabayı benim yerime alsın ben 48 ayda ödeyim diyorsun. nereden kredi çekersen durum bu.
    millet ev için mortgage çekiyor 75 bini 5 senede 93 bin ödüyor sen arabayı resmen mortgage faizi ile alyırosun bir de beğenmiyorsun..

• quote:

45 milyar kredi alip 5 yil sonra ne kadar geri odemek istiyorsun? Mevcut faizlerde durum boyle. Paran varsa pesin al.

Siz onu değilde bana son taksitte ötelemeyi kabul etmesekte 7700 tl'nin sebebini açıklayın..
    her firmada kampanya var hiç birinde 48 ayda çeksen bu kadar faiz farkı ve son taksitte 7000 gibi saçma bi rakam yok neyini beğeneyim beğenmiyorsun diyorsunuz?
    Bütün markaları gezdim uygun faiz oranı yok toyotada...Hemen hemen her firmada 8000 tl kradi farkı var toyotada 10.000..Suan fordda karar kıldım fark 7000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 30 Ağustos 2010; 22:22:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: treex

Auris dizel modellerinde peşin ödeme de ne kadar indirim yapılıyor, bilen var mı acaba?

peşin alımlarda 3-4 bin tl düşürebilirsiniz. Hatta daha fazla. Sıkı pazarlık yapmanızı öneririm:) Geçen yaz maraşta kota nedeniyle aurisi baya bir uyguna veriyorlardı. Bayiiden bayiye de fiyat değişiyor.
  • quote:

quote:

Siz onu değilde bana son taksitte ötelemeyi kabul etmesekte 7700 tl'nin sebebini açıklayın..
    her firmada kampanya var hiç birinde 48 ayda çeksen bu kadar faiz farkı ve son taksitte 7000 gibi saçma bi rakam yok neyini beğeneyim beğenmiyorsun diyorsunuz?
    Bütün markaları gezdim uygun faiz oranı yok toyotada...Hemen hemen her firmada 8000 tl kradi farkı var toyotada 10.000..Suan fordda karar kıldım fark 7000 tl

fordda da durum farklı değil ki. 7 bin tl fark nereden geliyor onun da taksit peşinat oranlarını yazar mısınız? bir de hangi modeli. focusun 30bin tllik modeli de var 50bin tllik de. Bunu da hesaplamak lazım.

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

Çok teşekkürler,

Bülent

bir kaç bayiiye gidin derim. 33.500den bile uyguna bulabilirsiniz. 1-2 ay önce 32binlere alanlar var. Şu an toyota çok araç satıyor belki fazla indirim yapmayabilirler. yine de sıkı pazarlık yapın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Çok teşekkürler,

Bülent

bir kaç bayiiye gidin derim. 33.500den bile uyguna bulabilirsiniz. 1-2 ay önce 32binlere alanlar var. Şu an toyota çok araç satıyor belki fazla indirim yapmayabilirler. yine de sıkı pazarlık yapın derim.

Alıntıları Göster
    herkese selamlar.

bu kampanya uzun süre devam edecek değil mi? özellikle balon ödemeli kampanya oldukça cazip.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

quote:

quote:

fordda da durum farklı değil ki. 7 bin tl fark nereden geliyor onun da taksit peşinat oranlarını yazar mısınız? bir de hangi modeli. focusun 30bin tllik modeli de var 50bin tllik de. Bunu da hesaplamak lazım.

hayır fordtaa durum daha farklı..Model focus collection sedan dizel..En üstün bir alt donanımı..liste fiyatı 40.665 tl..Bayinin bana bıraktırdığım fiyatı 38.200...25.00 kredi kullanıcam ödeme 48 ay 650 tl faizi ile..yani toplamda 44000 tl...

Toyotada ise bayinin biri d4d comfort için 43.500 liste fiyatı 800 tl taksit 8000 tl peşinat dedi 48 ay için..7700 tl son taksit..toplam 54.100 tl..Biriside 900 tl taksit 9000 tl peşinat son ödeme 7300 küsür...Onu hiç hesaplamayım daha iyi...yada hesaplayımda düşünen varsa iyi araştırsın 48 ay 900 tl ve 7300 tl son taksit ve 9000 peşinat toplamda çıkan 59.500 üstelik 4 ay ötelemeyi kabul etmesenizde son taksit yine 7000 küsür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 31 Ağustos 2010; 0:49:01 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.