Şimdi Ara

Toyota Mersin Servisi- 2.el alirken aman dikkat!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygursoy -- 8 Şubat 2010; 14:28:55 >

• Sildireceğin şeyi niye yazıyorsun kardeşim??? Bilmemiz gereken birşey varsa bırak kalsın okuyalım.
  • İsbat edemezsen adımı lekeliyorsun deyip tazminat davası açarlar...isim vermeden yazarsan kimse bir şey tutturamaz...Mersinde bir servis.... Gibi...
  • Mersin'deki Toyota galerisi ile ilgili bi animi paylasiyim bende
    Sanirim orda tek galeri var zaten.
    Herneyse, amcam corolla bakiyordu bu yaz. Fakat OTV'nin son gunleri oldugu icin cogu yerde araba yoktu.
    Mersinde oturdugu icin, ordaki galeriye sormus ilk. Bulamayiz vs. diyip ilgilenmemisler fazla.
    Biz de burda RAV4'u aldigimiz Derindere'ye sorduk. 10dk icinde buldular arac, fakat aliyoruz demek icin acele etmemiz gerekiyodu. Amcam konusamadigi icin o araba kacti. Daha sonra Avcilar Sonkar'i aradik, yarim saat icinde de onlar istedigimiz arabayi buldu. Amcam aliyorum dedi, anlastik arabayi aldik.

Yani burdaki galerilerin 2 tane buldugu araba icin Mersin hic ilgilenmedi bile. Amcam da haftasonu geldi buraya, arabayi aldi dondu geri

(Not: Istanbul -> Mersin 3.9 ortalama ile gitti 1.4D4D'de )

• Sans eseri gordum tekar. Bu benim acitim konu kac yil onceydi tam hatirlamiyorum. Fakaz forumdan birisi niye sildiriyorsun bilmemiz gereken birsey varsa kalsin gibi birsey yazmis.
    Sebebi mahkemeye verilmekten korkmam filan degil. Zira elimde kapi gibi deliller olan bir mesele idi. Makemelik is olacaksa onlarin korkmasi gerek.
    Mesele eski ama merak eden arkadasa su kadarini yazayim. Arac alirken servisteki ekspertize guvenip arac almayin. Bu her ne kadar yetkili servis olursa olsun. Benim elimde 3 gun arayla iki farkli Toyata servisinden aldigim iki farkli eskpertiz vardi. Tabi Mersindeki Toyatadan aldigim bu ekpertize guvenip benim o arabayi almam bana o zamanin parasi ile tam 4.000 TL zarar etmistim. Bu 17.000 TL lik bir aractan zarar.!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.