Yıllar sonra spora başladım. Daha önce spor geçmişi olan biriyim. Seviyemi konumlandırmak gerekirse acemi ve orta seviye arasında bir yerdeyim. 83 kiloyum, günlük kalorim 2200-2800 arasında değişip gidiyor. Kilo mu alayım, kilomu mu koruyayım hiçbir fikrim yok açıkçası. Asıl sorun yaşadığım nokta, 170 gram proteini nerden karşılayacağım? Günlük rutinim genelde bu şekilde: Kahvaltı: 5 yumurtalı, 30-50 gram lor peynirli, içine 1 yeşil biber doğradığım sahanda yumurta. Bir kase sütün içine 6-7 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 kaşık fındık ezmesi, 6-7 adet cici bebe, 1 adet muz attığım karışım. Shake değil, mikrodalgada ısıtıp sonra kaşıklayarak yiyorum. Öğlen yemeği: 1 porsiyon tavuklu, patatesli pilav. Ara öğün: 1-2 adet muz. Bazen bir avuç yer fıstığı, badem yiyorum. Akşam yemeği: 1 porsiyon tavuklu, patatesli pilav. Bunu yemek sitelerinde hesapladığım zaman protein 170 grama yaklaşmıyor. İlla protein tozu mu almak zorundayız? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Guy -- 18 Kasım 2021; 1:25:59 > |
Bildirim