Şimdi Ara

TR'deki incelemelerin hiçbirine güvenmem artık ben (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
3
Favori
12.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4070ti diye bir kartttan haberim bile yoktu, tamamen kapadım PC Dünyasını kafamda oyun için... Bugün bir dost attı bana kartı ve performansı da, cidden Türkiye şartlarında tam bir fiyat performans olmuş... Tam 4 serisi ile giriş yapacak kart...

Dışarıdaki adamların nesiyle karşılaştırılıyor anlamıyorum... 4080'nin 31 bin ve üzeri olduğu yerde 25 küsürlere 4070ti ile güzel pcler toplanır bu ülkede...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence TR'deki tüm donanım inceleyenler birlik olmalılar ve çekinmeden eleştiri yaparak incelemeliler. Eğer firmalar ürün göndermezse herkes destek olmak için video çekmeli.

• Nisanlima hep bahsederim bi gun bi yerden parayi bulursam duzgun dobra bir teknoloji kanali acip kendi cebimden urun alip kotu urunlerin va hepsini gomecegim sonrasinda da o urunleri hediye edecegim diye bahsederim hep sanirim boyle bir kanal lazim ulkeye insallah biyerden parayi bulurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hyperchondriac kullanıcısına yanıt

benim de hayalim loto felan vurursa, Eski Lada Niva araba alıp,etrafını koruma barları ile çevirip, hatalı park eden,kafasına göre yol ortasına araba bırakan, tali yoldan zart diye çıkan,

sinyal verdi diye üzerine kıran vs. araçlara sürterek geçmek. Yakalarsa parası neyse veririm, yakalayamazsa ders olur.

• realgs kullanıcısına yanıt
    Inanirmisinjz bu da hayallerimden biri hatta ben arabada 1-2 avukat bulundurup birine carpinca direk avukatimla muhattap olun diyerek ordan uzaklasmak istiyorum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bomboş konu.

Bu Türkiye'den birsey olmaz havalarına da ayar oluyorum. Neyi varmış Türk teknoloji kanallarının? Onlarda sizin gibi insan , ekonomik olarak ne zorluk cekiyorsak onlarda çekiyor doğal değil mi eline inceleme için gelen bir ürüne hakaret etmemesi ? Ne yapsın bu bana geldi ama bu bir işe yaramaz bunu almayın mi desin ? Bunun yerine fiyatların zamanla düşmesini temenni ediyorum diyecek tabiki. Editörlük böyle yapılır bu yalan söylemek kandırmak değil. 4070ti inceleyenlerin videolarında da bir yamuk yada kayırma görmedim.

Ne yapması gerektiğini düşünüyorsunuz anlamadım, %100 bağımsız kimseyi takmadan inceleme mi yapsın var mı bunu yapabilecek babayiğit? O özendiğiniz yabancı kanallardan kaç tanesinl bağımsız biliyormusunuz ? Bir elin parmakları bile değil.

Bir incelemede editör kendi düşündüğünü ve hissettiğini söyler sizin duymak istediğinizi değil. Beğenmiyorsan takip etmezsin. Bu kilimcdaroglu aday olmasın demek gibi birsey. Kısa sürede inceleme yetiştiren kanalları tebrik ederim ben. Çok istekli olan varsa şu foruma kullanıcı incelemesi yapabilir , zevkle takip ederiz.

( Benimde asla takip etmediğim, insanları bile isteye yanlışa sürükleyen paranın köpeği birden fazla kanal var , ama bunu genellemiyorum. )

• 7900xtx 20.000 bandında satılmıyor mu? 4079ti yi havada 55 takla attıracak kart varken 4070ti nin her yerini incelesin ne olabilir ki :)

• Yerli inceleme siteleri eleştirilerine katılıyorum. Yıllardan beridir donanım seçerken yabancı sitelerden giderim zira 1-2 defa yerli incelemecilerin abartılarına kanıp hata yaptım.

Bizde herşey yüzeyseldir, Der ki : Efendim kart çok hoş bir kutuda geliyor, kalitesini daha kutusundan hissettiriyor. PCB sini siyah yaparak ayrı bir mistik hava katmışlar, fanların etrafındaki ledler de çok güzel. Yanında gelen kablo (varsa) biraz kısa ama iş görür. Kitapçık felan çıkmadı. 10 numara beş yıldız. Hadi bize eyvallah.

Yabancılarda: Bu kart xxx in orijinal pcb tasarınına göre daha gelişmiş. 8 yerine 10 kat pcb tasarımı ile sinyal yollarını birbirini olumsuz etkilememek için besleme hatlarından dik kesişmelerle ayırmışlar. Güç elemanlarını daha fazla sayıda ve işlemciye yakın koyarak kayıpları en aza indirmişler. Kondansatörler ve bobinler x ve z firmalarının en üst serilerinden seçilmiş. Standart tasarıma göre aynı saat hızında %x performans artışı ile düşük ısı değerleri elde ediliyor. Bu firma 3 nesildir tasarımlarına bu konuda dikkat ediyor. PCB renginin bu seçilmesinin amacı kartın ısı yayma özelliğini arttırmak olduğundan isabetli olmuş. vs vs.

Arada o kadar fark var ki kullanım yerleri, başarımı, bugları ve daha bir sürü teknik altyapı bilgisi ile sunuluyor. Bizde adam elektronik malzemenin "radiation hardened" ifadesini " ışınımlara dayanıklı" yerine " radyasyonla sertleştirilmiş" yada "BTU" yani "British Thermal Unit - İngiliz Isı Birimi" terimini " Birleşik Isı Ünitesi" diye çevirenler var.

• 799Dolar x22 : 17500

17500 - %18 : 20650.

Türkiyede incelemelere laf etmem ama Türkiye'de pahalı değil kart.

Sabah minibüse yaşlı adam bindi ne za yapıyonuz ayıptır söylenmeye başladı. En son ağzından devlet bunları denetlemiyor denetlese böle olmaz dediği an film koptu.

Şöför: Ebe a......... evladı zamı yapan devlet zaten kim kimi denetleyecek gelmiş sabah sabah sanki zamı belirleyen biziz.

• Meslek nedir hocam senin ne işle meşgulsün.

• O $799 fiyat vergi hariç fiyat. Amerika pazarına gore fiyatlandırma, öte-berini alıyorsun, farura bedeline sonradan vergi ekleniyor. EU dışından geldiği için de bizde eklenen vergi oranı 30%.

• X Firma yurtdışından malı kaçak yollarla getirmiyor gemisi var konteynırı var yolu var taşıması var.

Reyonuna koydu diyelim vergisi var kirası var çalışan maliyeti var kalem kalem maliyeti var.

Sen kaçıncı Türkiye'de yaşıyorsun X ülkede kart 800 dolar bizde de 800 dolar olmalı diyorsun.

• Bu adamların suçu değil bizim insanımızın cahil olması ve kafasını kullanamamasının sonucu uzaklara bakmana gerek yok foruma bak 50 tane dolandırıldım yardım edin diye konu var böyle insanlar olduğu sürece daha çok kandırılırız

• gamers nexus , linus tech tips çok iyi kanallar bütün incelemeleri oralardan bakmak lazım doğru konuşuyorlar bizim ülkenin kanalları dolandırıcı gibi davranıyor maalesef millet inanıyor

• ben trden izlersem teknoseyirin incelemelerini izler geçerim gerisi de hikayedir benim için

• Dostum tekrar söylüyorum o kart bizim ülkemizde ucuz.

799x20:16.000

16.000 x 1.18 :18.950₺

Tr de raf fiyatını bulmuş olduk. 18.950₺

Şimdi 18.950'e Kar payı, dükkan gideri, çalışan masrafı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.