Şimdi Ara

TR'deki incelemelerin hiçbirine güvenmem artık ben (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
3
Favori
12.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O fiyatlar kullanıcıya satış fiyatı, satış yapanlar daha ucuza alıyor.

Çoğunlukla Amerika ve Uzak Doğu ithal ürünlere tüm Avrupa'da 20-30% gibi vergiler uygulanıyor. Bireysele de, toplu alım-satım yapana da... Buralarda bu alışveriş vergileri hep daha yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi üsteki arkadaşa Türkiye'de işlerin nasıl gittiğini tane tane açıklayabilir mi.

• $800 dolar giriş modellerin fiyatı. Üretici, 30mhz hız artırıp OC versiyon diyerek $100 daha ekliyor. Strix yok bilmem Suprim diyerek $200-300 ekliyor. Bunlara oc yapıp bi daha ekliyor. Nvidia 4070ti özelinde, üreticilere fiyatlandırma ya da baz model sayısı gibi kısıtlama ya da kota koymadı bildiğim kadarıyla. Artık kim kime ne kadar geçirirse, afedersin.

• Sozuak S kullanıcısına yanıt

%100 katılıyorum görmek istediğimiz incelemeler gerçekçi olarak bunlar olmalı nasıl bir pcb kullanılmış hangi markanın mosfetleri kapasitörleri kullanılmış genel pcb tasarımı nasıl, termal pad kullanmışlar mı, soğutucu blok tüm kritik komponentlere termal pad vasıtasıyla temas sağlıyor mu gibi gibi

tamam bunlar çok teknik veriler ama ciddi anlamda irdelenmesi gereken mevzular bizde kanallar kutusu böyle kutunun üstünde yazanları çok gerekliymiş gibi kutu içeriğinden bahset sonra sisteme tak oyunoyun fps testi bitti bu kadar

hak veriyorumda tr'de ki insanların hangisi bu tip veriler içeren video izler ki onlar şu oyunda ne veriyor ona bakar bu yüzden ben alacağım tüm parçaların yurt dışı techpowerup, kitguru gibi sitelerde incelemesi var mı direk ona bakıyorum

• Muten Baba kullanıcısına yanıt

Kılıçdar aday olmasın zaten.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt

Bu arada biz hakaret etsin mi diyoruz objektif olsun diyoruz Saman Adam Safsatası yapıyorsun.

TR'deki incelemelerin hiçbirine güvenmem artık ben
    TR'deki incelemelerin hiçbirine güvenmem artık benevrim ağacı
    Saman Adam Safsatası: İnsanlar Neden Aslında İddia Etmediğiniz Şeyleri Çürütmeye Çalışıyorlar? - Evrim Ağacı
    https://evrimagaci.org/saman-adam-safsatasi-insanlar-neden-aslinda-iddia-etmediginiz-seyleri-curutmeye-calisiyorlar-13514

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Hayyam12 -- 6 Ocak 2023; 13:2:46 >
  • En başta PC Hocası ve donanım arşivi bu konuda en kabahatli iki YouTube kanalı. İşleri, güçleri şov. Mesleki olarak belli bir seviyenin asla üstünde değiller...

Misal guru3d isimli sitenin en sevdiğim taraflarından birisi bir çok yerli sitenin adından bile bahsetmediği " Frametime Analysis " kısmı. Adamlar ürünleri incelerken resmen didik didik ediyorlar. Ama bizim millet kartı 5 yıldız aldığı için görünce tamam diyor hemen...

Ben hiç duymadım mesela bizim YouTube kanallarının RX-6600, RX-6700 ya da ne bileyim işte RTX 3060, 3060 ti gibi kartların fiyatları hakkında konuşan. Birini diğer ile kıyaslayıp neden böyle yaptıklarını, neden almanız, neden almamanız gerektiğini söyleyen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 6 Ocak 2023; 13:26:1 >
  • Reklam çekiyorlar inceleme değil.

• Teknik olarak kart f/p olarak rezalet ona hem fikiriz ama ; Şartları Ülkeye göre değerlendirmek lazım

en ucuz 4070ti 21k

en ucuz 4080 31k

en ucuz 4090 43k

Şimdi gelelim ana fikre 4070ti 4080 den %20 ile %30 daha yavaş . Fiyat farkı 10k 4080 de 4090 dan %30 (takribi ) daha yavaş onunda fiyat farkı 12k

O zaman en mantıklı seçenek 4090 oluyor ama 43k ben bile vermem . 4080 alacak adam için 12k daha ver derim de bu işin sonu yok.4070ti için verdim sipariş 4080ti ye kadar kullanırım.

• Gamernexus a güvenebilirsiniz. Techpowerup in recommended dediği kartı aldım içimde patladı resmen. Halbuki gamernexus küfür edecekti resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce demek ki tr incelemelerine güveniyordunuz bu sizin ayıbınız TR'deki incelemelerin hiçbirine güvenmem artık ben  bizim ülkede beleş torpil olsun g.tunde patlasın diye bi laf var. İnceleme için kim beleş mal verirse onu ilah yaparlar. Daha yeni mi öğrendiniz bunları

• Ben evvelden konusunu açmıştım

https://forum.donanimhaber.com/turk-teknoloji-kanallarinin-bi-halttan-anlamamasi--144988346

• Ben TR incelemeleri izlemem. Ama TR'dekiler performansına olumlu yorum yapmış. Yabancılar bu fiyata olumsuz yaklaşmışlar. Yabancılardan severek takip ettiğim buildozer isimli twitter kullanıcısı var. Bu arkadaşta yabancı kanalların bu tepkisini eleştirdi.

Bence tr için F/P bu kart. Ama amerika için değil farklılık bunlardan geliyor olduğunu düşünüyorum. Ama gelin konuşalım ki 27 26 bin lira etmez bu kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 6 Ocak 2023; 14:30:31 >
  • Technopatta Boş Dururmu Yapıştırmış F/P KRALI BAŞLIĞINI!

Ulan yatacak yerleri yok bunların. Para tatlı gelmiş . Övdükçe övmüşler

TR'deki incelemelerin hiçbirine güvenmem artık ben
  • Geçenlerde TV araştırıyordum. Yorumların yarısı memnuniyetsizlik olan TV'yi SDN yere göğe sığdıramıyordu. Diğer arkadaşların dediği gibi inceleme değil reklam yapılıyor.

• Bluepower kullanıcısına yanıt
    Bu rezilliği yazmak için gelmiştim hocam, ekran görüntüsü herşeyi ortaya koyuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • önceden ürünün reklamını yaptıkları anlaşılmasın diye göstermelik eleştiriler de sıkıştırıyolardı araya, şimdi artık videonun başından itibaren ürünü öve öve bitiremiyolar.

• SDN açık ara en iğrenç ve tiksinç kanaldır benim gözümde. zerre samimiyetleri yok.

• bunlara inanıp alan olunca da satıcılar ellerini ovuşturup duruyor. ne fiyatlar olması gereken seviyeye gelir ne bunlar adam olur. yazık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.