takım mentalite olarak ünal karaman dönemi öncesine döndü. ersun yanallı dönemler hani. takımın ruhu yok. futbolcular memur gibi takılıyor. abdullah avcı şampiyon yaptı tamam ama verdiği zarar şampiyonluktan daha büyük bence. |
❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş (23. sayfa)
-
-
Orsic uzun süreli sakatlanmasaydı lige çok etki ederdi diye düşünüyorum. Sanırım 8 ay uzak kaldı.
Umut Bozok,kalenin önüne topu getir önüne at,kaleye vursun özelliğinde forvet. Tam saha dinamik oyunun oyuncusu değildi.
Okay fiyat performans transferi bence Okay'ı tamamlayan adamlar olsa faydalı olur.
Ozan transferi yanlış ve zarar. Bu adam bitik. Koşan basan takıma uymaz.
Ortasahanızda iyi basan siyahi bir futbolcunuz vardı,Torreiranın yanında olsun istiyordum bizde. Mendy miydi adını hatırlayamadım.
Defansınızda da forvetinizde de eksiklik var.
Moraller de iyi değil,motivasyon sıkıntısı da var.
Yine de Trabzonspor ilk 5'de yer almalı. Başakşehir'in kadrosu da yetersiz. Kadroları incelersek ligde sadece Rizespor kadrosu iyi aslında. Orada da teknik direktör Abdullah Avcı tarzı topahakim ol,oyunu sahaya yay,pozisypn bulmak için denemeler yap sistemiyle oynattığı için kadronun karşılığı skorlar alamadı.
Göztepe kadrosu iyi değil ama kondşsyon ve doğru sistemle üst sıralarda dolaşıyor.
Eyüp kadro aslında sıradan ama sıkı sistem ve disiplinle üst sıralardalar.
Samsunspor aslında çok yetenekli olmayan ama birbirini iyi tamamlayan futbolcularla sistem + kondisyon başarısıyla ilk 4`ler.
Samsunsporda çok açık olarak teknik direktör etkisi var. Her futbolcunun kondisyonu iyi. Bir oyun şablonu var,topla çıkarken öndeki ve arkadaki futbolcular çalışılmış bir düzen ile çıkıyorlar. Çok iyi çalıştıkları belli.
Trabzonspor`da forvete de defans ortasına da transfer lazım.
Trabzonspor`un özellikle İstanbul`da olmak üzere Avrupanın her yerinde taraftarı çok.
Trabzonspor ilk 5`de ve avrupa kupalarında olmalı. Başakşehir yerine Trabzon yakışır avrupa maçlarına.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yazdıklarınıza katılmakla birlikte büyük bir yönetim başarısızlığıda var. Bana göre abdullah avcı kalsa daha az zararla atlatılırdı bu süreç. Yönetimin teknik kadro ve futbolcular anlamında büyük bir başarısızlığı söz konusu. Süreçlerin iyi yönetilememesi buna etken oldu. Milyonlarca euro para harcadık ancak ortada sahaya koyulmuş sportif bir başarı yok. Finansal başarı kulübü düzlüğe çıkarmaya tek başına yetmez. Futboldan anlayan yönetim başka holding yönetir gibi yöneten grup başka. Son yıllarda en başarılı başkanlar Sadri Şener ve Ahmet Ağaoğlu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hacıosmanoğlu Trabzonspor`un şuanki başkanını istifa ettirip kendi istediği yönetimi Trabzonspor`un yönetimine getirmek istiyor olabilir mi?
Hacıosmanoğlu delicesine Trabzonspor taraftarıdır ama hakemler yönünden Trabzonspor'a bir engelleme gözlemledim.
Hacıosmanoğlu'na rağmen bunu yapamazlar. Hacıosmanoğlu mu istiyor acaba Trabzonspor"un kaybetmesini. Belki bu yönetimin gidip kendi istediklerinin Trabzonspor yönetimine gelmesini istiyor olabilir. Trabzon şehrindeki dengeleri,kim kimi destekler bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel bir özet gibi olmuş, teşekkürler.
Dediğiniz gibi neredeyse her mevkiye transfer ihtiyacımız var. Canımızı sıkan da bu zaten. Geçen seneki oyunu geliştirmek için 13 tane transfer yapıp geçen seneden kötü bir halde olmamız içler acısı. Avcı-Bjelica-Avcı dönemi de çok büyük yara verdi. Birini getir ona göre transfer yap sonra onu gönder yeni gelenden 1 önceki hoca ile tekrar devam et. Sonra ona da 1 transfer dönemi ver ve hemen 5 haftada onu da postala Güneş'i getir.
Muazzam bir yönetim zaafı var. Başkan kişisel olarak kötü bir seviyede değil. Hem Trabzon'da hem TFF'de etkisi yüksektir ama ekibi vasatın da vasatı. Adama bir karar alırken yol gösterecek tecrübeleri zekaları yok. Devre arası transfer döneminden önce bunun değişmesi gerekir.
-
Adana Demirspor bu yıl iyi zamandan geçmiyor. Puan kaybı olsa krize girerdim.
Ama şu oyun beni yine krize soktu arkadaş ya. 3. bölgede bu kadar amatör karar vermeyi nasıl başarabiliyorlar anlamıyorum.
Özellikle Edin Visca'ya fena canım sıkıldı. Bu kadar gevşek, saçma sapan top kayıplarını toplasan kariyeri boyunca yapmamıştır adam.
Arif Boşluk, Batagov'u beğendim. Oynamaya devam etsinler. Arif Eren'in yapamadığı her şeyi yaptı maşallah.
Orta saha Mendy'i özlemişim.
Hüseyin Türkmen yine çöplüğünü konuşturdu, Serkan Asan meh denebilir.
Bu maç moral açısından iyi oldu ama hâlâ genel anlamda "iyi" diyemiyorum.
-
onuachu'nun meşgur golü, puskas yılın golü adaylarına girmiş.
-
Şu maç hakem 5000 hata yapsa dahi ben bu maçta hakemi konuşmam. Bak geçen hafta, iki mesaj yukarıda ne yazmışım.
Bu maç moral açısından iyi oldu ama hâlâ genel anlamda "iyi" diyemiyorum.
Yok yani şu takımda hırslı oyun yok, amaçlı bir oyun yok. Bunlar olmadıktan sonra hakem olsa ne olur olmasa ne olur.
Yazıklar olsun başka bir şey demiyorum. Bir de gidip Ertoyu başkan seçtiler.
-
Takımın zaten iki maç üst üste kazanması sürpriz olurdu. Keza Alanyaspor zorlandığımız deplasmanlardan. İlk 7 hafta mağlubiyet yokken, son 5 maçta alınan 4 mağlubiyet sorgulanmalı.
Devre arasına kadar böyle kör topal gideceğiz. Başka yol görünmüyor. Eldekilerden alınabilecek maksimum verimi içerideki BJK maçında aldık o da hem taraftar desteği hem de büyük maç olmasından dolayı.
Korkum o ki devre arasına kadar galibiyet almamız da şu oyun ve görüntü ile zor görünüyor. Savic dönebilirse belki 1 ihtimal diyeceğim ama o tarafta da hiç umut yok. Bu takımdan şampiyonluk sonrası gönderilen kim varsa hepsini fellik fellik arıyoruz.
O tarihte istenilen maaşları verip adamları tutsaydık şu an hem çok daha başarılı olabilirdik hem de borç yükü bu kadar artmamış olurdu. Biz ne yaptık ? Neredeyse o sezondan sonra her transfer döneminde sil baştan takım kurmaya çalıştık.
Devre arasına kadar gazamız mübarek ola. Transferler sonrası ancak önümüzü ve nerelere kadar çıkacağımızı ön görebileceğiz.
-
Hacıosmanoğlu kolumu kesseniz bordo mavi akar diyor ama istisnasız her hafta doğranıyoruz. Galatasaray istifaya davet ediyor, biz TFF yok hükmündedir diyoruz. İHO'nun ömrü hızlı tükeniyor.
-
Trabzonspor sahipsiz kalmis çok yazık erto bu kadar başarısız iken tek aday ve yine başkan gerçekten kendi ali kocumuzu yarattık başımıza bela oldu bütün transfer dönemleri başarısız geçiyor bu takımdan bir yol olmaz alınan savic kafada futbolu bitirmiş faydası yok wakayeme dede olmuş faydası yok visca son demlerinde sen tutmuş onachuyu almazsan weghorst getiremezsen kümeye oynarsın böyle bir de elindeki tek oynayan trezegeyi yok parasına yolladın düşmana gerek yok düşman icerde devre arası sağlam bir stoper şart mendy ve cham ısrar edilmeli bir de kanat lazım ama bu başkanla bir yol olmaz yazıklar olsun ...
- 1 adet beyin stoper (sakatlanmayan)
- 1 adet Sosa, Hamsik vari orta saha.
- 1 sağ açık ve sola Trezeguet.
Eksik çok ama şu 3 maddeyi çözsek hocanın eli rahatlar. Özellikle orta sahaya beyin adam alınmıyor. Son gelen Hamsik idi, sonrası yalap şalap orta saha oldu.
-
Stat bomboş. İlk defa böyle bir şeye denk geldim. Daha önce de böyle oluyor muydu? Ayrıca bu hafta puan kaybetmemenize sevindim (şu dakikalarda sürpriz gol yemezseniz). Tüm okların 6S'yi gösterdiği ve Hacıosmanoğlu'nun 6S'nin kirli donlarını idrak ettiği bu günlerde, MHK eliyle TS'yi katletmeyi ve TS camiasını yanlarına çekmeyi deneyecekler.
Edit: Derken dakikalar içinde 2 gol geldi. Vay be. Kasımpaşa çok iyi. Gerçi iptal oldu şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 6 Aralık 2024; 22:1:6 >
bize verilen penaltı çok komik. hakemin derhal lisansı alınmalı.
Yönetime tepkiden gelmiyor taraftar. Mıçıp batırdı yönetim her şeyi. Keşke kasımpaşa kazansa dedim o kadar nefret ettim bu gevşeklerden.
Adamların sayılmayan golü öncesi bizim takımın genel özeti yemin ediyorum sıfır pres, sıfır inanç, sıfır istikrar, sıfır kalite..
Takımda ana eksik mevki belli ama 3 yıldır bu salaklar ileri geri 500 oyuncu alıp orta sahaya beyin 8 numara almıyorlar, beter olsunlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denswill'de de aynı şeyi dedim, bunda da. Böyle penaltı eğer kuralda varsa kural da saçma. Ver sarıyı kırmızıyı neyse geç.
Onun haricinde her ufak dokunuşta düdüğü ağzına götürdü takım fark etmeksizin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3-2 bitseydi büyük rezillik olurdu. İkinci yarıda oyuna giren 36 yaşında ki Nwakaeme'nin oyunun havasının değiştirmesi zaten durumumuzı gösteriyor. Haftaya Galatasaray'dan puan alacağımızı düşünmüyorum. İlk yarıyı 19 puanla bitirsek iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendée Luçon -- 6 Aralık 2024; 22:49:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X