< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş (25. sayfa)

-
-
Bende puan kaybı bekliyorum. Farklı mağlubiyet olur mu pek emin değilim. Alabileceğimiz en iyi sonuç beraberlik olur. Kazanırsak sürprizin sürprizi olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bakın beyler…
Lanet olsun şu psikolojiye hiç giremiyorum ya. Madrid'le maçımız olsa kazanma potansiyeli hissederim bende bu huy hiç değişmiyor.
Kazanacağız insallah. Ne kadar kötü olursak olsun sonsuza kadar güven hissediyorum anlamsız da olsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fenerbahçe bölümünde Ana Konuda
Trabzonspor'un son şampiyonluğunu açık açık şike ve şaibeli şampiyonluk olarak gösteren bir mesaj. Bunlara göre kendileri hariç herkes hırsız.
Tek doğru,tek hak eden ama hep hakkı yenen bunlar. Şampiyonluk hep bizim hakkımız kafasındalar,başkası kazanırsa hırsız.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160257822
Edit: Şikayet etmiştim,silinmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 16 Aralık 2024; 10:0:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trabzonsporun şampiyonluğunun şike ile alındığına dair tape, savcı kararı, mahkeme kararı, uefa kararı, uefa nin resmi sitesinde şikeci olarak yayınlanma gibi belgeler var mıydı acaba :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük maçların atmosferi farklı olur tamam da, takımın ne morali yerinde ne de oyuncular gs takımının kalıbresinde. Sıradan Anadolu kulübü olduk bu sene iyice. Bu sene çok yara almadan bitsin seneye toparlanır iki sene sonra şampiyonluğa oynarız diye düşünüyorum. Bu akşam fark yersek de şaşırmam, galibiyet beklemiyorum, beraberlik için umutluyum. Umarım hakem faciası yaşanmaz skor çok da önemli değil biz zaten lige havlu atmışız bu sezon.
o tapelere fener telif attı kaldırttı ama dosyaları bende mevcut hâlâ. Vakti zamanında kesin telif atılır bunlar kaldırılır deyip yedek almıştım
-
Oyunculara tüm ödemeleri yapılmış, prim hedefi koyulmuş cart curt deniyor dünden beri. Ödeme yapmak için maç mı beklenir, tamamen aptallık.
Futbolcunun motivasyon kaynağı prim¶ ise varsın oynamasın zaten.
-
Bu akşam maçtan puan/lar alacağız.
Hislerim kuvvetlidir :)
-
Yav nereye puan alıyoruz. Onuachu'nun kolunun kırıldığı pozisyonda hakemi VAR'a çağırmayan Onur Özütoprak, Galatasaray maçına VAR hakemi olarak atandı. Hacıosmanoğlu yine bir şeyler deniyor olmalı.
Benim düşüncem budur :)
Kadro kalitesi olarak evet kötüyüz ama bence bu maç farklı bir maç olacak. Öyle düşünmek istiyorum :)
-
Fener maçında da kadro kalitesi uçuktu güzel de oynadık ama noldu doğradılar. Bu maçta fener maçındaki gibi oynasak bile bu hakemlerle zor. Iho da korkusundan Trabzonun hakkını savunamaz. Kendi takımını kayırıyor derler. Bu sene küme düşmeyelim yeter bence.
FB maçından daha iyi oynarız bence :)
GS'de baya eksik var.
Aklıma NDoye'nin attığı ve 1 - 0 kazandığımız Rams Park maçı geliyor bu durumda :)
-
Hayırlısı bakalım benim hiç umudum yok ama karamsar da olmamak lazım
Sizce Hacıosmanoğlu maçı izlemeye gelir mi ?
-
GSaray'a ceza aldırmak için gelecektir. Geleceğim dediyse vazgeçmez o adam.
Avrupa maçını izlemeye gelmesi hakkıdır bir TFF başkanı olarak ama şu maça gelmesi provokasyon. 2 takımın taraftarı da sana tepkili. Bu ortamda tribüne gelmek iyi niyetli olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 16 Aralık 2024; 17:50:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
90 larin sonuna kadar Hakemler Askerlerden olurdu. Komutanlarin geneli fenerli olurlardi. Assubay Hakem maci yonetirken Komutani tribunde yerini alir ve mac Fener lehine verilen kararlarla yonetilirdi.
Haciosmanoglunun yaptigi o gunleri animsatiyor. Trabzonspor bizim icin kardes kulup, bu kardesligi Haciosmanoglu dahi bozamaz.
2 gündür aynı şeyi yazıyon böyle bir şey yok yalan haber
-
Bu bir Turkiye tarihidir. Asker hakemlerin Futboldan cekilmesi 99 un sonlarinda olmustur. Bilmemek degil ogrenmemek ayip.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X