< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş (26. sayfa)

-
-
MWAKEME bu lige fazla be.
Ozan gol attı ama çıkması lazım Serdar ile birlikte yavaş kalıyorlar ve faul yapıyorlar.
Hakem rakibin bir sürü sarısını es geçti çok komik topla alakası yok ama kart falan vermedi bir türlü.
-
Bu maçla birlikte, sizin temelli düşmanınızın 6S olduğu anlaşılmıştır umarım hemşolar.
-
Top cizgiyi gecmis Varda inceleniyor Gol veriyorlar. Anlamak mumkun degil, Golun iptal edilmesi gerekirdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hakemin net devam dediği pozisyona 1 saniye bakarak penaltı demesi... Neyi görmemiştin o 1 saniyede yazıklar olsun be..
Penaltıyla alakası yok kendi giriyor gsli oyuncu bizimkine doğru vurmasını engelliyor..
-
evet, kadrosunda eren, dragus, visça gibi futbolcular olan takım tabi ki ligin liderine yenildi.
attığımız gol net olarak aut. hakemler facia
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel maçtı. Hakemler sağlı sollu çok kötüydü.
Defans hattımız evlere şenlik, orta sahamız evlere şenlik.
Draguş, Banza, Visca mümkünse tekneyle Karadenize açığa bıraksınlar.
Lundstram stoper oynadı ama ileri anlamında hiçbir şey yapmadı.
Ne diyeyim sağlık olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye kavga mı çıkarttı gs? Taraftarları tahrik mi etti? Maç sonunda rakibini mi tahrik etti? Tüm gsli topçular ilk iş futbolu çirkinleştirmeyen güzel maç çıkaran tsli topçuları tebrik ettiler
Draguş denen adamı Trabzon'a sokarsanız lanet olsun sizin gibi taraftara...
Oğlum ben sen miyim futbol maçı için ağlayayım. Kayışı yakmış :D Ben bu gece kim kaybetse eğlenecektim zaten. Birbirinizden farkınız mı var
-
Banza ve Visca'yı ekle yanına üçünü bi kütüğe bağla at denize. Diyeceğim de kirlenen denize yazık olacak. Sınır dışı et gitsin.
Özellikle Visca kaç maçtır saç baş yolduruyor kafayı yicem. Draguş kaç kere pozisyon öldürdü saymadım bile.
Banza denen eleman da yokları oynuyor. Ne top ister ne top tutar bi halta yaradığı yok.
Müthiş maçtı. Trabzonspor çok iyi atağa çıkıyormuş aslında. Şenol Güneş'in son dakikada son atakta maça ısınmamış adamı serbedt vuruş sırasında maça sokması tecrübesine yakışmadı. Son dakikada,futbolcun yorgun olsa bile sana daha iyi yardımcı olur. Keşke golü Batsuayi atsaydı,üzüldüm genç arkadaşa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maç içinde Şenol’un hamle hataları olduğu ortada.
Ancak, bundan daha önemlisi her hafta hakem tarafından Trabzonspor’un kurban gitmesidir.
Dirsek atıyor, kart yok. Topa müdahale ediyor faul veriyorsun, gol yiyoruz. 1m önde ofsaytı vermiyorsun, faul ile gol atıyorlar. Yetmiyor penaltı öncesi oyuncumuza faul var, yine vermiyorsun. Be hakem olacak hakem neyi, nasıl ne şekilde vereceksin?
Utanmaz, atlanmaz herifler.
Bir de hakemlerden dert yanıyorlar. O kadar büyüğüz ki en kötü halimizde bile hakemle maç kaybediyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakemin ne şiş yansın ne kebap düşüncesiyle yönettiği maçta Galatasaray aleyhine yapılan hataların suçlusu Trabzon değildir,Trabzon aleyhine yapılan hataların suçlusu Galatasaray değildir.
Bu akşam sahadaki müthiş mücadeleye rağmen futbolcular kavga etmedi,çirkeflik yoktu. Geçen sezon ve bu sezon malum takımın maçında sahada olanları Trabzonspor taraftarı unutmamalı.
Futbol adına müthiş maçtı ama hakem yönetimi beni rahatsız etti.
Bir Galatasaray tarafrarı olarak yıllardır Teabzonspor'u yendiğimizde çok da sevinmem. Sevinirsem sevinme sebebim Fenerbahçe'ye şampiyonluk kaptırmamak içindir.
Trabzonspor'un Trabzon'daki maçlarında kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla çocuğuyla tribünü dolduran taraftar benim için çok özel. Öyle tribün Türkiye'de yok. Anadolunun resmi.
Trabzonspor sıradaki maçlarını inşallah kazanır,sevenlerini sevindirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 17 Aralık 2024; 1:42:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ts çok iyi mücadele etti, takım iyi hazırlanmış. Gs nin presine karşılık uzun top ve arkaya toplar akıllı hamlelerdi
Trabzon iyi oynamış ama hakem takdir haklarını gs'den yana kullanmış.
Ama genelde zaten gs ile oynayınca hakemler bu şekilde davranıyor bizim maçta da olduğu gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X